Reflectiekaarten, 100 deugden om je te inspireren

Prijs € 37,50

Uitverkocht

L. Kavelin Popov

Juli 2009 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Reflectiekaarten - 100 deugden om je te inspireren. Een gloednieuwe set van 100 kaarten in een stevig doosje, met deugden zoals Nuchterheid, Verwondering en Zelfrespect. Met prachtige foto’s van Annet Eveleens. Er zijn veel manieren waarop je de reflectiekaarten kunt gebruiken: de deugden kunnen je helpen bij het nemen van een beslissing, bij het verbeteren van een relatie, richting geven aan iets waar je duidelijkheid in zoekt, of je er simpelweg aan herinneren dat je de deugd - die je bij toeval kiest - deze dag kunt inzetten. Te gebruiken door kinderen, jongeren en volwassenen. Thuis, op school, op het werk; in je eentje, of samen… Op de voorkant van de kaart staat de betekenis van de deugd beschreven; op de achterkant staat hoe je de deugd in de praktijk kunt brengen. De kaarten zijn 12, 7 x 9,9 cm; full-colour en gelamineerd voor duurzaam gebruik.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
L. Kavelin Popov
Uitgever
ACT on Virtues
ISBN
9789081223843
Bindwijze
Publicatiedatum
Juli 2009
Categorie
Overig
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
100

Beschrijving

Reflectiekaarten - 100 deugden om je te inspireren. Een gloednieuwe set van 100 kaarten in een stevig doosje, met deugden zoals Nuchterheid, Verwondering en Zelfrespect. Met prachtige foto’s van Annet Eveleens.
Er zijn veel manieren waarop je de reflectiekaarten kunt gebruiken: de deugden kunnen je helpen bij het nemen van een beslissing, bij het verbeteren van een relatie, richting geven aan iets waar je duidelijkheid in zoekt, of je er simpelweg aan herinneren dat je de deugd - die je bij toeval kiest - deze dag kunt inzetten. Te gebruiken door kinderen, jongeren en volwassenen. Thuis, op school, op het werk; in je eentje, of samen… Op de voorkant van de kaart staat de betekenis van de deugd beschreven; op de achterkant staat hoe je de deugd in de praktijk kunt brengen. De kaarten zijn 12, 7 x 9,9 cm; full-colour en gelamineerd voor duurzaam gebruik.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
L. Kavelin Popov
Uitgever
ACT on Virtues
ISBN
9789081223843
Bindwijze
Publicatiedatum
Juli 2009
Categorie
Overig
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
100