Reiki

Prijs € 9,50

Uitverkocht

J. Hilswicht

Paperback | Januari 1996 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Reiki is een natuurlijke genezingsmethode die gebruik maakt van de Universele Levenskracht. Door handoplegging wordt de Universele Levenskracht doorgegeven aan mens, dier of plant. Het vrije stromen van deze energie verbindt zich met het Innerlijke Zelf, leidt tot lichamelijk welzijn en een goede gezondheid, versterkt het zelfbewustzijn en bevordert persoonlijke ontwikkeling. In Reiki, een praktische cursus in het werken met de Universele Levenskracht beschrijft pedagoge en psychologe Judith Hilswicht hoe eenvoudig het eigenlijk is alle fasen van Reiki te leren beheersen en bespreekt zij stap voor stap de verschillende behandelingsstadia die daartoe doorlopen dienen te worden. Een duidelijk en praktisch boek met vele verhelderende afbeeldingen.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
J. Hilswicht
Uitgever
Schors V.O.F., Uitgeverij
ISBN
9789063783341
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Januari 1996
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig

Beschrijving

Reiki is een natuurlijke genezingsmethode die gebruik maakt van de Universele Levenskracht. Door handoplegging wordt de Universele Levenskracht doorgegeven aan mens, dier of plant. Het vrije stromen van deze energie verbindt zich met het Innerlijke Zelf, leidt tot lichamelijk welzijn en een goede gezondheid, versterkt het zelfbewustzijn en bevordert persoonlijke ontwikkeling.

In Reiki, een praktische cursus in het werken met de Universele Levenskracht beschrijft pedagoge en psychologe Judith Hilswicht hoe eenvoudig het eigenlijk is alle fasen van Reiki te leren beheersen en bespreekt zij stap voor stap de verschillende behandelingsstadia die daartoe doorlopen dienen te worden. Een duidelijk en praktisch boek met vele verhelderende afbeeldingen.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
J. Hilswicht
Uitgever
Schors V.O.F., Uitgeverij
ISBN
9789063783341
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Januari 1996
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig