Reis uit je lichaam (e-Book)

alles wat je moet weten over uittredingen

Prijs € 9,99

Niet beschikbaar

Graham Nicholls

EPUB met digitaal watermerk | November 2012 |

Bekijk recensies
Gebaseerd op 1 beoordeling
Beoordeel dit boek ook!

Beschrijving

In 'Reis uit je lichaam' vertelt de Engelse schrijver Graham Nicholls over zijn eigen ervaringen op het gebied van uittredingen, alsook over de jarenlange studie die hij naar dit fenomeen heeft gedaan. Aan bod komen verschillende technieken om het lichaam te verlaten; Nicholls geeft vooral inzicht in de persoonlijke aanleg die je kunt inzetten bij een uittreding en de krachten die je kunt aanwenden. Zo leer je bijvoorbeeld een groter bewustzijn te ontwikkelen door middel van een specifieke manier om jezelf op het astrale niveau te 'projecteren'. Nicholls combineert zijn jarenlange kennis van zelfhypnose, ademwerk, kwantumwetenschap, voeding en heling in dit boek om de lezer te stimuleren nieuwe dimensies te leren kennen.Graham Nicholls geeft over de hele wereld workshops over uittredingen. Hij heeft onder andere lezingen gegeven aan Cambridge University en het Science Museum te Londen. Zijn werk werd verder besproken door de BBC en The Times.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Graham Nicholls
Uitgever
Altamira
ISBN
9789401300681
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
November 2012
Bestandsgrootte
514789 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
206

Beschrijving

In 'Reis uit je lichaam' vertelt de Engelse schrijver Graham Nicholls over zijn eigen ervaringen op het gebied van uittredingen, alsook over de jarenlange studie die hij naar dit fenomeen heeft gedaan. Aan bod komen verschillende technieken om het lichaam te verlaten; Nicholls geeft vooral inzicht in de persoonlijke aanleg die je kunt inzetten bij een uittreding en de krachten die je kunt aanwenden. Zo leer je bijvoorbeeld een groter bewustzijn te ontwikkelen door middel van een specifieke manier om jezelf op het astrale niveau te 'projecteren'. Nicholls combineert zijn jarenlange kennis van zelfhypnose, ademwerk, kwantumwetenschap, voeding en heling in dit boek om de lezer te stimuleren nieuwe dimensies te leren kennen.
Graham Nicholls geeft over de hele wereld workshops over uittredingen. Hij heeft onder andere lezingen gegeven aan Cambridge University en het Science Museum te Londen. Zijn werk werd verder besproken door de BBC en The Times.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Graham Nicholls
Uitgever
Altamira
ISBN
9789401300681
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
November 2012
Bestandsgrootte
514789 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
206