Sai Baba, levende vlam van liefde

Prijs € 18,75

Uitverkocht

G. Lunshof

Paperback | April 2003 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Geesje Lunshof doet in dit boek op persoonlijke wijze verslag van haar innerlijke spirituele reis. Zij geeft verrassende en verhelderende inzichten die ons allen aangaan omtrent het hoe en waarom van ons bestaan. Zij vertelt over de permanente vreugdebron die wordt aangeboord, wanneer je je openstelt voor het goddelijke in en om je heen. Zij laat zien dat mystiek iets is van alle tijden en ook in onze tijd in een behoefte voorziet. Sai Baba is haar grote inspirator, maar ook over haar ervaring met enkele andere meesters, met de zestiende-eeuwse mysticus Johannes van het Kruis en met de palmblad-bibliotheek van Sukha Nadi in India doet zij verslag in dit boek - een boek dat ontroert, tot nadenken stemt en inspireert. Het helpt je om gebeurtenissen in je leven in een ander perspectief te zien en troost te putten uit een diepe belevenis van het Zelf - van God die in ons woont.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
G. Lunshof
Uitgever
Tattwa, Uitgeverij
ISBN
9789073798946
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
April 2003
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
222

Beschrijving

Geesje Lunshof doet in dit boek op persoonlijke wijze verslag van haar innerlijke spirituele reis. Zij geeft verrassende en verhelderende inzichten die ons allen aangaan omtrent het hoe en waarom van ons bestaan. Zij vertelt over de permanente vreugdebron die wordt aangeboord, wanneer je je openstelt voor het goddelijke in en om je heen. Zij laat zien dat mystiek iets is van alle tijden en ook in onze tijd in een behoefte voorziet.
Sai Baba is haar grote inspirator, maar ook over haar ervaring met enkele andere meesters, met de zestiende-eeuwse mysticus Johannes van het Kruis en met de palmblad-bibliotheek van Sukha Nadi in India doet zij verslag in dit boek - een boek dat ontroert, tot nadenken stemt en inspireert. Het helpt je om gebeurtenissen in je leven in een ander perspectief te zien en troost te putten uit een diepe belevenis van het Zelf - van God die in ons woont.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
G. Lunshof
Uitgever
Tattwa, Uitgeverij
ISBN
9789073798946
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
April 2003
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
222