Sailor Bob Adamson, leven en leer

leven en leer

Prijs € 24,99

Uitverkocht

Kalyani Lawry

Hardback | Maart 2011 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Het eerste gedeelte van Sailor Bob Adamson, leven en leer vertelt het turbulente leven van Sailor (matroos) Bob Adamson in tekst en foto’s. Een leven, veel op zee, met veel drank en vechtpartijtjes totdat hij in India in een winkeltje het boek van Sri Nisargadatta Maharaj I Am That vond. Hij las het en besloot direct om vanuit Ganeshpuri, waar hij toen woonde, naar Bombay af te reizen. Het jaar daarop bezocht hij Nisargadatta regelmatig totdat Nisargadatta hem vertelde dat hij het wel begrepen had. De tweede helft van dit boek bestaat uit vragen en antwoorden tijdens satsang, interviews, en gedeeltes van lezingen. Sailor Bob is in zijn spreken net als Nisargadatta direct, spontaan, informeel, en to the point.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Kalyani Lawry
Uitgever
Samsara Uitgeverij B.V.
ISBN
9789077228593
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Maart 2011
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
194

Beschrijving

Het eerste gedeelte van Sailor Bob Adamson, leven en leer vertelt het turbulente leven van Sailor (matroos) Bob Adamson in tekst en foto’s. Een leven, veel op zee, met veel drank en vechtpartijtjes totdat hij in India in een winkeltje het boek van Sri Nisargadatta Maharaj I Am That vond. Hij las het en besloot direct om vanuit Ganeshpuri, waar hij toen woonde, naar Bombay af te reizen. Het jaar daarop bezocht hij Nisargadatta regelmatig totdat Nisargadatta hem vertelde dat hij het wel begrepen had.

De tweede helft van dit boek bestaat uit vragen en antwoorden tijdens satsang, interviews, en gedeeltes van lezingen. Sailor Bob is in zijn spreken net als Nisargadatta direct, spontaan, informeel, en to the point.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Kalyani Lawry
Uitgever
Samsara Uitgeverij B.V.
ISBN
9789077228593
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Maart 2011
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
194