Saint Germains boodschap van liefde

Prijs € 24,95

Uitverkocht

F. Buma

Hardback | November 2007 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Dit boek gaat over liefde en hoe je je hart meer kunt openen. Het is gedicteerd door de verheven meester Saint Germain tijdens wandelingen op Mount Shasta in Californië. Mount Shasta is een van de grootste spirituele krachtplekken op aarde waar, zo wordt gezegd, hemel en aarde elkaar ontmoeten. ‘Niets is belangrijker voor de transformatie van de mensheid dan de energie van liefde’, zegt Saint Germain. ‘Je hebt je hart in meer of mindere mate gesloten door pijnlijke ervaringen in het verleden. De tijd is gekomen om jezelf te helen met liefde, aanwezig te zijn met een stralend open hart en je liefde naar anderen uit te stralen.’ De belangrijkste eerste stap is je te openen voor de alom aanwezige liefde van bijvoorbeeld lichtwezens, dieren en de natuur. Door jezelf op deze wijze te vullen met liefde ga je meer van jezelf houden en word je de bron van liefde die je in wezen bent. Saint Germain maakt veelvuldig gebruik van oefeningen en meditaties zodat je de transformerende kracht van liefde op een diep niveau kunt ervaren. Hij is zich bewust van elke lezer en neemt deze op in zijn oneindige, onvoorwaardelijke licht en liefde. Door te luisteren naar de meditaties op de CD ervaar je de energie van Saint Germain op een nog directere wijze.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
F. Buma
Uitgever
Uitgeverij Akasha
ISBN
9789077247686
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
November 2007
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
126

Beschrijving

Dit boek gaat over liefde en hoe je je hart meer kunt openen. Het is gedicteerd door de verheven meester Saint Germain tijdens wandelingen op Mount Shasta in Californië. Mount Shasta is een van de grootste spirituele krachtplekken op aarde waar, zo wordt gezegd, hemel en aarde elkaar ontmoeten.

‘Niets is belangrijker voor de transformatie van de mensheid dan de energie van liefde’, zegt Saint Germain. ‘Je hebt je hart in meer of mindere mate gesloten door pijnlijke ervaringen in het verleden. De tijd is gekomen om jezelf te helen met liefde, aanwezig te zijn met een stralend open hart en je liefde naar anderen uit te stralen.’

De belangrijkste eerste stap is je te openen voor de alom aanwezige liefde van bijvoorbeeld lichtwezens, dieren en de natuur. Door jezelf op deze wijze te vullen met liefde ga je meer van jezelf houden en word je de bron van liefde die je in wezen bent. Saint Germain maakt veelvuldig gebruik van oefeningen en meditaties zodat je de transformerende kracht van liefde op een diep niveau kunt ervaren. Hij is zich bewust van elke lezer en neemt deze op in zijn oneindige, onvoorwaardelijke licht en liefde. Door te luisteren naar de meditaties op de CD ervaar je de energie van Saint Germain op een nog directere wijze.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
F. Buma
Uitgever
Uitgeverij Akasha
ISBN
9789077247686
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
November 2007
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
126