Scrap Quilt

de mooiste ontwerpen met uw eigen voorraad stofrestjes

Prijs € 12,50

Uitverkocht

K. Guerrier

Hardback | Oktober 2008 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Met haar uitstekende kleurgebruik zal Katharine Guerrier u inspireren tot het maken van prachtige quilts op basis van haar ontwerpen. Er is volop ruimte voor persoonlijke expressie, zodat u uw eigen creatie maakt – geen kopie. Dit boek bevat een weelderige collectie van twaalf prachtige na te maken scrap quilts, veelal traditionele ontwerpen met een uniek eigentijds tintje. De opmerkingen over de stofkeuze bij elke quilt helpen u bij het kiezen van kleuren en stoffen, zodat u met uw eigen voorraad stofrestjes de prachtigste resultaten kunt boeken. Er zijn quilts voor elk niveau, van zeer eenvoudige met vierkanten tot ingewikkeldere ontwerpen – allemaal met stap-voor-stapinstructies van deze befaamde quiltster en quiltdocente. Alle lapjes kunnen met een rolmes worden gesneden en meestal met snelle technieken aan elkaar worden genaaid.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
K. Guerrier
Uitgever
Veltman Uitgevers B.V.
ISBN
9789059208230
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Oktober 2008
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
108

Beschrijving

Met haar uitstekende kleurgebruik zal Katharine Guerrier u inspireren tot het maken van prachtige quilts op basis van haar ontwerpen. Er is volop ruimte voor persoonlijke expressie, zodat u uw eigen creatie maakt – geen kopie. 
Dit boek bevat een weelderige collectie van twaalf prachtige na te maken scrap quilts, veelal traditionele ontwerpen met een uniek eigentijds tintje. De opmerkingen over de stofkeuze bij elke quilt helpen u bij het kiezen van kleuren en stoffen, zodat u met uw eigen voorraad stofrestjes de prachtigste resultaten kunt boeken. 
Er zijn quilts voor elk niveau, van zeer eenvoudige met vierkanten tot ingewikkeldere ontwerpen – allemaal met stap-voor-stapinstructies van deze befaamde quiltster en quiltdocente. 
Alle lapjes kunnen met een rolmes worden gesneden en meestal met snelle technieken aan elkaar worden genaaid.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
K. Guerrier
Uitgever
Veltman Uitgevers B.V.
ISBN
9789059208230
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Oktober 2008
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
108