Sereniteit

voelen dat je leeft

Prijs € 14,99

Uitverkocht

Ook beschikbaar als:

Thich Nhat Hanh, Nhat Hanh

Paperback | Oktober 2014 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Nadenken kan productief of creatief zijn. Maar als we ons lichaam en onze geest niet laten samensmelten, wordt veel van ons denken nutteloos en improductief. In 'Sereniteit' legt Zen-leraar Thich Nhat Hanh uit dat de fusie van lichaam en geest de enige manier is om op elk moment volledig te leven, zonder dat we in onze gedachten verdwalen terwijl we wandelen, koken, autorijden of met ons dagelijks leven bezig zijn. Thich Nhat Hanh brengt oude wijsheden en modern denken samen: 'Het is als hardware en software - als je ze niet allebei hebt, kun je er niets mee doen.''Sereniteit' biedt een fundament voor mindfulness-oefeningen en versterkt ons begrip voor de principes van geest/lichaam-bewustzijn. Door te leren dat ons fysieke lichaam en onze geest onafscheidelijk zijn bij het maken van waarnemingen en het opdoen van ervaringen, kunnen we beginnen te vertrouwen op ons vermogen om welzijn te creëren.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Thich Nhat Hanh, Nhat Hanh
Uitgever
Inspiread
ISBN
9789045316871
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Oktober 2014
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig

Beschrijving

Nadenken kan productief of creatief zijn. Maar als we ons lichaam en onze geest niet laten samensmelten, wordt veel van ons denken nutteloos en improductief. In 'Sereniteit' legt Zen-leraar Thich Nhat Hanh uit dat de fusie van lichaam en geest de enige manier is om op elk moment volledig te leven, zonder dat we in onze gedachten verdwalen terwijl we wandelen, koken, autorijden of met ons dagelijks leven bezig zijn. Thich Nhat Hanh brengt oude wijsheden en modern denken samen: 'Het is als hardware en software - als je ze niet allebei hebt, kun je er niets mee doen.'
'Sereniteit' biedt een fundament voor mindfulness-oefeningen en versterkt ons begrip voor de principes van geest/lichaam-bewustzijn. Door te leren dat ons fysieke lichaam en onze geest onafscheidelijk zijn bij het maken van waarnemingen en het opdoen van ervaringen, kunnen we beginnen te vertrouwen op ons vermogen om welzijn te creëren.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Thich Nhat Hanh, Nhat Hanh
Uitgever
Inspiread
ISBN
9789045316871
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Oktober 2014
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig