Sleutels tot geluk

vertrouw op de wijsheid van je ziel : met 64 sleutelkaarten

Prijs € 29,50

Uitverkocht

W. Gijsen

Paperback | December 2002 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Als je denkt alles te hebben, is de enige vraag die er overblijft: is het dat nu? En dan... ga je op zoek naar de zin van je leven. Zo'n zoektocht wordt altijd begonnen na twee soorten ervaringen. Of je hebt in je leven met zoveel ellende en tegenslagen te maken gehad, dat je nu eindelijk wilt weten of het allemaal wel de moeite waard was. Of je hebt het ogenschijnlijk allemaal gehad en ook dan nog blijft het knagen in je innerlijk, want echte blijvende voldaanheid heeft het je niet opgeleverd. In dit boek leert William Gijsen je een wijsheidsmethode die je de sleutels geeft om in normale dagelijkse omstandigheden verlicht te handelen. Dit gaat als volgt: je trekt twee kaarten die, wanneer je ze tegen elkaar aanlegt, één of meerdere volledige sleutels laten zien. Via de bijbehorende teksten komt de sleutelbetekenis van de eerste kaart aan het licht en leer je hoe je via de verbindende Sleutels tot succes naar de tweede sleutelkaart in je leven kunt evolueren. Daarbij krijg je ook lichamelijke herkenningspunten en wat je kunt doen als het je nog niet lukt.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
W. Gijsen
Uitgever
Uitgeverij Akasha
ISBN
9789073798854
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
December 2002
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig

Beschrijving

Als je denkt alles te hebben, is de enige vraag die er overblijft: is het dat nu? En dan... ga je op zoek naar de zin van je leven. Zo'n zoektocht wordt altijd begonnen na twee soorten ervaringen. Of je hebt in je leven met zoveel ellende en tegenslagen te maken gehad, dat je nu eindelijk wilt weten of het allemaal wel de moeite waard was. Of je hebt het ogenschijnlijk allemaal gehad en ook dan nog blijft het knagen in je innerlijk, want echte blijvende voldaanheid heeft het je niet opgeleverd.
In dit boek leert William Gijsen je een wijsheidsmethode die je de sleutels geeft om in normale dagelijkse omstandigheden verlicht te handelen. Dit gaat als volgt: je trekt twee kaarten die, wanneer je ze tegen elkaar aanlegt, één of meerdere volledige sleutels laten zien. Via de bijbehorende teksten komt de sleutelbetekenis van de eerste kaart aan het licht en leer je hoe je via de verbindende Sleutels tot succes naar de tweede sleutelkaart in je leven kunt evolueren. Daarbij krijg je ook lichamelijke herkenningspunten en wat je kunt doen als het je nog niet lukt.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
W. Gijsen
Uitgever
Uitgeverij Akasha
ISBN
9789073798854
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
December 2002
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig