Sophia's ei

het laatste verhaal dat nog nooit is verteld

Prijs € 22,00

Uitverkocht

B. Janssen, Barbara Janssen

Hardback | Januari 2009 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Op één van zijn vele reizen heeft Bert Janssen een bijzondere ontmoeting met een vrouw die hem een wonderbaarlijk verhaal vertelt. Het verhaal van de jonge, uit Londen afkomstige accountant Paul Stokely, die tijdens een vakantie in Wiltshire (Engeland) ongewild verstrikt raakt in een web van intriges, met het Britse leger, de Binnenlandse Veiligheidsdienst van Engeland en de Kerk als belangrijkste spelers. Met de mysterieuze graancirkels als decor ontrafelt Paul stukje bij beetje het grootste mysterie dat de mensheid ooit heeft beziggehouden… Sophia’s Ei is het op gnostische inzichten gebaseerde en ongekend spannende verhaal, waarbinnen wetenschap (psychologie en kwantumfysica) en verschillende sjamanistische en esoterische inzichten samenvloeien en één worden. Uiteindelijk wordt de ultieme vraag beantwoord. Ja, God bestaat. Hij is echter in en in slecht, maar er is een uitweg en Paul blijkt de sleutel tot die uitweg te bezitten!

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
B. Janssen, Barbara Janssen
Uitgever
Frontier Publishing
ISBN
9789078070184
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Januari 2009
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
357

Beschrijving

Op één van zijn vele reizen heeft Bert Janssen een bijzondere ontmoeting met een vrouw die hem een wonderbaarlijk verhaal vertelt. Het verhaal van de jonge, uit Londen afkomstige accountant Paul Stokely, die tijdens een vakantie in Wiltshire (Engeland) ongewild verstrikt raakt in een web van intriges, met het Britse leger, de Binnenlandse Veiligheidsdienst van Engeland en de Kerk als belangrijkste spelers. Met de mysterieuze graancirkels als decor ontrafelt Paul stukje bij beetje het grootste mysterie dat de mensheid ooit heeft beziggehouden…

Sophia’s Ei is het op gnostische inzichten gebaseerde en ongekend spannende verhaal, waarbinnen wetenschap (psychologie en kwantumfysica) en verschillende sjamanistische en esoterische inzichten samenvloeien en één worden. Uiteindelijk wordt de ultieme vraag beantwoord. Ja, God bestaat. Hij is echter in en in slecht, maar er is een uitweg en Paul blijkt de sleutel tot die uitweg te bezitten!

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
B. Janssen, Barbara Janssen
Uitgever
Frontier Publishing
ISBN
9789078070184
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Januari 2009
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
357