Spiritualiteit werkt in de keuken

praktische tips om te koken met aandacht

Prijs € 13,95

Uitverkocht

Lisette Bossert

Paperback | April 2010 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Steeds meer mensen zijn geïnteresseerd in bewuster koken en mindful eten, maar tegelijkertijd ligt de supermarkt vol gemaksproducten. Welke plaats nemen koken en eten in jouw leven in?Lisette Bossert geeft handvatten om maaltijden te gaan bereiden met aandacht en gevoel voor de natuur. Ze nodigt je uit op smaakontdekkingstocht om te ervaren hoe feestelijk het is met pure, ambachtelijke en/of biologische producten te koken. Ze daagt je uit te onderzoeken wat jouw lichaam werkelijk nodig heeft, om zo tot een bewustere eet- en levensstijl te komen, en brengt je inspiratie, bijvoorbeeld uit andere eetculturen.Dit boek maakt deel uit van de serie ‘Spiritualiteit werkt…’. Een serie vol concrete en uitvoerbare tips en adviezen, om spiritueel met het dagelijks leven om te gaan.Een boekje voor levensgenieters, vol praktische tips om van eten en koken een feest te maken.Dit boek maakt deel uit van de serie 'Spiritualiteit werkt...' www.spiritualiteitwerkt.nu.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Lisette Bossert
Uitgever
Have, Ten
ISBN
9789025960544
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
April 2010
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
96

Beschrijving

Steeds meer mensen zijn geïnteresseerd in bewuster koken en mindful eten, maar tegelijkertijd ligt de supermarkt vol gemaksproducten. Welke plaats nemen koken en eten in jouw leven in?

Lisette Bossert geeft handvatten om maaltijden te gaan bereiden met aandacht en gevoel voor de natuur. Ze nodigt je uit op smaakontdekkingstocht om te ervaren hoe feestelijk het is met pure, ambachtelijke en/of biologische producten te koken. Ze daagt je uit te onderzoeken wat jouw lichaam werkelijk nodig heeft, om zo tot een bewustere eet- en levensstijl te komen, en brengt je inspiratie, bijvoorbeeld uit andere eetculturen.

Dit boek maakt deel uit van de serie ‘Spiritualiteit werkt…’. Een serie vol concrete en uitvoerbare tips en adviezen, om spiritueel met het dagelijks leven om te gaan.

Een boekje voor levensgenieters, vol praktische tips om van eten en koken een feest te maken.

Dit boek maakt deel uit van de serie 'Spiritualiteit werkt...' www.spiritualiteitwerkt.nu.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Lisette Bossert
Uitgever
Have, Ten
ISBN
9789025960544
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
April 2010
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
96