Stilstaan bij trauma

een heldere uiteenzetting over het ontstaan van trauma en de traumaverwerkingsmethode van Franz Ruppert

Prijs € 17,50

Uitverkocht

Ook beschikbaar als:

Vivian Broughton

Paperback | Oktober 2015 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Dit boek is een uitnodiging om je trauma's te onderzoeken en te helen. Trauma is mogelijk het meest voorkomende niet-erkende onderwerp in ons leven, maar het beïnvloedt ons allemaal. Het heeft een diepgaand effect op ons vermogen om ons vervuld en zelfverzekerd te voelen en om succesvol en gelukkig te zijn in ons leven en onze relaties.Vaak wordt bij trauma gedacht aan ingrijpende gebeurtenissen uit onze jeugd, adolescentie en volwassenheid. Daaronder liggen echter trauma's verscholen uit een heel vroege tijd van ons leven die we ons niet bewust kunnen herinneren. Dit boek laat zien wanneer een trauma ontstaat en hoe ook deze vroege trauma's herkend en geheeld kunnen worden. Hierbij wordt gebruikgemaakt van de inzichten van traumatherapeut dr. Franz Ruppert en de methode die hij ontwikkelde om trauma te helen. Vivian Broughton is sinds 1989 werkzaam als psychotherapeut. In 2004 kwam zij in aanraking met het werk van Franz Ruppert. Zij is zich intensief gaan verdiepen in zijn theorie en methode: het 'opstellen van het verlangen' en werkt in haar praktijk inmiddels volledig vanuit deze visie.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Vivian Broughton
Uitgever
Uitgeverij Mens!
ISBN
9789463160339
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Oktober 2015
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig

Beschrijving

Dit boek is een uitnodiging om je trauma's te onderzoeken en te helen. Trauma is mogelijk het meest voorkomende niet-erkende onderwerp in ons leven, maar het beïnvloedt ons allemaal. Het heeft een diepgaand effect op ons vermogen om ons vervuld en zelfverzekerd te voelen en om succesvol en gelukkig te zijn in ons leven en onze relaties.

Vaak wordt bij trauma gedacht aan ingrijpende gebeurtenissen uit onze jeugd, adolescentie en volwassenheid. Daaronder liggen echter trauma's verscholen uit een heel vroege tijd van ons leven die we ons niet bewust kunnen herinneren. Dit boek laat zien wanneer een trauma ontstaat en hoe ook deze vroege trauma's herkend en geheeld kunnen worden. Hierbij wordt gebruikgemaakt van de inzichten van traumatherapeut dr. Franz Ruppert en de methode die hij ontwikkelde om trauma te helen.


Vivian Broughton is sinds 1989 werkzaam als psychotherapeut. In 2004 kwam zij in aanraking met het werk van Franz Ruppert. Zij is zich intensief gaan verdiepen in zijn theorie en methode: het 'opstellen van het verlangen' en werkt in haar praktijk inmiddels volledig vanuit deze visie.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Vivian Broughton
Uitgever
Uitgeverij Mens!
ISBN
9789463160339
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Oktober 2015
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig