Sushikit

Prijs € 8,99

Uitverkocht

Hardback | Februari 2013 |

Bekijk recensies
Gebaseerd op 32 beoordelingen
Beoordeel dit boek ook!

Beschrijving

Japanners hebben veel respect voor de natuur. Ze geloven dat de producten van de aarde en zee zo moeten worden bereid dat hun natuurlijke vorm behouden blijft en hun kenmerken worden versterkt. Voedsel wordt vaak op eenvoudige wijze gepresenteerd, maar is altijd een lust voor het oog en de smaakpapillen. Sushi is een smakelijk en voedzaam Japans gerecht dat u eenvoudig zelf kunt maken. De basiselementen van de Japanse keuken zijn altijd dezelfde: gematigde hoeveelheden, een uitstekende kwaliteit en een elegante presentatie. Sushi is, meer dan enig ander gerecht, een perfect voorbeeld van een Japanse maaltijd, omdat het een natuurlijk, harmonieus en esthetisch verantwoord gerecht is. De kit bevat: - sushimat - eetstokjes - receptenboekje

Volledige beschrijving

Specificaties

Uitgever
Veltman Uitgevers B.V.
ISBN
9789048307708
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Februari 2013
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig

Beschrijving

Japanners hebben veel respect voor de natuur. Ze geloven dat de producten van de aarde en zee zo moeten worden bereid dat hun natuurlijke vorm behouden blijft en hun kenmerken worden versterkt. Voedsel wordt vaak op eenvoudige wijze gepresenteerd, maar is altijd een lust voor het oog en de smaakpapillen.

Sushi is een smakelijk en voedzaam Japans gerecht dat u eenvoudig zelf kunt maken. De basiselementen van de Japanse keuken zijn altijd dezelfde: gematigde hoeveelheden, een uitstekende kwaliteit en een elegante presentatie. Sushi is, meer dan enig ander gerecht, een perfect voorbeeld van een Japanse maaltijd, omdat het een natuurlijk, harmonieus en esthetisch verantwoord gerecht is.

De kit bevat:
- sushimat
- eetstokjes
- receptenboekje

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Uitgever
Veltman Uitgevers B.V.
ISBN
9789048307708
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Februari 2013
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig