t Komt dik in orde !

Prijs € 21,00

Uitverkocht

C. Beerlandt

Paperback | Januari 1997 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Wanneer het lichaam groeit in gévende liefde vanuit het Hart, en zich niet vormt om te manipuleren, te ‘grijpen’, te verleiden, dan kunnen we spreken over Wáre Schoonheid bij zowel de Ronde struise als bij de Dunne mens. Deze Authentieke Schoonheid gaat hand in hand met Kracht en Gezondheid. De auteur wijst ons erop dat mager-zijn en dik-zijn op zich niets te maken hebben met ziekte, wél met de innerlijke geaardheid, met de unieke eigenschappen van een Mens. De authentieke mens leeft vanuit zichzelf, in vreugde. Dan is gezondheid vanzelfsprekend. Hij lapt de cultus van het (artificiële) uiterlijke aan zijn laars. De lichaamsvorm als een eerlijke veruitwendiging van de zielsinhoud. Ben je als een ronde, oranjegele pompelmoes of… als een smalle groene boon ? Wees JEZELF ! De olifant slingert niet als de apen aan lianen, en apen verslepen geen bomen zoals olifanten. De beweging die bij jouw Aard past ! De ene mens die 150 kg weegt is krachtig, dynamisch en blaakt van gezondheid. De andere, met dezelfde grootte, omvang en gewicht, voelt zich ongezond en ongemakkelijk. Twee mensen van 40 kg : de ene voelt zich zwak en ziek, de andere sterk en gezond. Waarom… ? Dit bijzonder vreugdevolle boek bevat uitgediepte informatie over de natuurlijke geaardheid/gezondheid van elk individu apart, los van de kuddegeest. Deze informatie is meer dan goud waard.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
C. Beerlandt
Uitgever
Petiet, Uitgeverij
ISBN
9789075849011
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Januari 1997
Categorie
Overig
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
160

Beschrijving

Wanneer het lichaam groeit in gévende liefde vanuit het Hart, en zich niet vormt om te manipuleren, te ‘grijpen’, te verleiden, dan kunnen we spreken over Wáre Schoonheid bij zowel de Ronde struise als bij de Dunne mens. Deze Authentieke Schoonheid gaat hand in hand met Kracht en Gezondheid.

De auteur wijst ons erop dat mager-zijn en dik-zijn op zich niets te maken hebben met ziekte, wél met de innerlijke geaardheid, met de unieke eigenschappen van een Mens. De authentieke mens leeft vanuit zichzelf, in vreugde. Dan is gezondheid vanzelfsprekend. Hij lapt de cultus van het (artificiële) uiterlijke aan zijn laars. De lichaamsvorm als een eerlijke veruitwendiging van de zielsinhoud.
Ben je als een ronde, oranjegele pompelmoes of… als een smalle groene boon ? Wees JEZELF ! De olifant slingert niet als de apen aan lianen, en apen verslepen geen bomen zoals olifanten. De beweging die bij jouw Aard past ! De ene mens die 150 kg weegt is krachtig, dynamisch en blaakt van gezondheid. De andere, met dezelfde grootte, omvang en gewicht, voelt zich ongezond en ongemakkelijk. Twee mensen van 40 kg : de ene voelt zich zwak en ziek, de andere sterk en gezond. Waarom… ?
Dit bijzonder vreugdevolle boek bevat uitgediepte informatie over de natuurlijke geaardheid/gezondheid van elk individu apart, los van de kuddegeest. Deze informatie is meer dan goud waard.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
C. Beerlandt
Uitgever
Petiet, Uitgeverij
ISBN
9789075849011
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Januari 1997
Categorie
Overig
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
160