Tarot, een open boek

praktisch inzicht in de Tarotkaarten

Prijs € 18,95

Uitverkocht

Ook beschikbaar als:

R. Maas

Paperback | Februari 2006 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Het eeuwenoude orakel dat lot, toekomst en karakter van een mens openbaart, is immens populair. Vele auteurs hebben een poging gedaan om uit te leggen wat zo fascinerend is aan de Tarot. Weinigen doen dat zo helder, duidelijk en toegankelijk als Ren Maas, die geldt als een van de bekendste specialisten op dit terrein. Sinds de eerste uit-gave van Tarot, een open boek heeft zij ontelbare leggingen gedaan en haar kennis en inzichten met vele dankbare toehoorders gedeeld. Haar door diepe ervaring gegroeide en gerijpte inzicht in de Tarot verwerkte zij in deze nieuwe, herziene uitgave. Reeds vele duizenden exemplaren vonden hun weg naar belangstellende lezers. Tarot, een open boek is terecht een klassiek boek geworden dat in de boekenkast van geen enkele liefhebber mag ontbreken! Ren Maas heeft een adviespraktijk en geeft cursussen, lezingen en workshops over astro-logie, de Tarot en numerologie. Over al deze onderwerpen publiceerde zij een groot aantal boeken. Bovendien schrijft zij een wekelijkse column voor Libelle. Tarot, een open boek verscheen oorspronkelijk in 1997; deze uitgave is door de auteur herzien en aangepast.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
R. Maas
Uitgever
Kosmos Uitgevers
ISBN
9789021580142
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Februari 2006
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
221

Beschrijving

Het eeuwenoude orakel dat lot, toekomst en karakter van een mens openbaart, is immens populair. Vele auteurs hebben een poging gedaan om uit te leggen wat zo fascinerend is aan de Tarot. Weinigen doen dat zo helder, duidelijk en toegankelijk als Ren Maas, die geldt als een van de bekendste specialisten op dit terrein. Sinds de eerste uit-gave van Tarot, een open boek heeft zij ontelbare leggingen gedaan en haar kennis en inzichten met vele dankbare toehoorders gedeeld. Haar door diepe ervaring gegroeide en gerijpte inzicht in de Tarot verwerkte zij in deze nieuwe, herziene uitgave.
Reeds vele duizenden exemplaren vonden hun weg naar belangstellende lezers. Tarot, een open boek is terecht een klassiek boek geworden dat in de boekenkast van geen enkele liefhebber mag ontbreken!
Ren Maas heeft een adviespraktijk en geeft cursussen, lezingen en workshops over astro-logie, de Tarot en numerologie. Over al deze onderwerpen publiceerde zij een groot aantal boeken. Bovendien schrijft zij een wekelijkse column voor Libelle. Tarot, een open boek verscheen oorspronkelijk in 1997; deze uitgave is door de auteur herzien en aangepast.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
R. Maas
Uitgever
Kosmos Uitgevers
ISBN
9789021580142
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Februari 2006
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
221