The angel codes

Prijs € 22,95

Tijdelijk niet beschikbaar

Patty Harpenau

Mei 2012 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Patty Harpenau leert je werken met engelen: zoals jij je buurman vraagt om hulp, kun je ook engelen en aartsengelen om raad vragen in je leven.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Patty Harpenau
Uitgever
Karakter Uitgevers NF-NL
ISBN
9789045200071
Bindwijze
Publicatiedatum
Mei 2012
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
127

Beschrijving

The Angel Codes vormen een belangrijk onderdeel van de Angelologie, die voor iedereen toegankelijk is en waarmee je zo aan de slag kunt. Zoals jij je buurman vraagt om hulp, kun je ook de Engelen en de Aartsengelen om raad vragen in je leven. Het enige wat je nodig hebt is een oprechte intentie om deze krachten uit te nodigen in je leven.

In The Angel Codes leert Patty Harpenau je werken met:
 
1. de geschreven kennis van de Engelen, wijsheid voor het hoofd en het hart aan de hand van de boom des levens. Een Angelologist gebruikt de levensboom zoals een mathematicus zijn rekenliniaal: een overzichtelijk schema dat je helder laat zien wie bijvoorbeeld Aartsengel Michael is en waar zijn planeet te vinden is. In The Angel Codes leert Patty Harpenau je ook het alfabet van de Engelen, het Thebaanse schrift. Met gebruik hiervan kun je petities – verzoeken – aan de engelen schrijven.

2. de ongeschreven kennis van de Engelen. Wijsheid voor de ziel, kennis om te voelen en te ervaren. Engelen gebruiken graag beeldentaal om te communiceren en daarom heeft Patty Harpenau De Engelenkaarten ontworpen, met afbeeldingen die je in contact brengen met hun frequenties. In The Angel Codes staan oefeningen voor het leren leggen van de kaarten, die veel inzichten geven over de weg die je ziel in dit leven heeft af te leggen. Een legging met kaarten kan een uitermate verhelderende kijk geven op het pad waarop jij je bevindt, welke verandering je wacht en welke ontwikkeling je doormaakt.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Patty Harpenau
Uitgever
Karakter Uitgevers NF-NL
ISBN
9789045200071
Bindwijze
Publicatiedatum
Mei 2012
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
127