The Foolish Journey into Fear Ends Here

the Lelystad teachings

Prijs € 19,95

Voor 21.00 besteld, morgen in huis.

Rananda

Paperback | Mei 2011 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Wat houdt de leer van Pure Non-Dualiteit in?

Volledige beschrijving

Recensies

12-jun-2011

Frans Vermeulen

11-mei-2011

Frans Vermeulen

Alle 2 beoordelingen

Specificaties

Auteur
Rananda
Uitgever
MOM Nederland
ISBN
9789078582052
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Mei 2011
Categorie
Algemeen
Taal
Engelstalig
Aantal Pagina's
361

Beschrijving

Het moment zal komen dat vasthouden pijnlijker is dan loslaten, schrijft Suzanne - Rananda’s partner - in een opdracht op een van de eerste pagina’s van dit boek. En dat jij de keuze hebt wanneer dat zo zal zijn. Ze schrijft: ‘Als je wijs bent, zul je een wijze keuze maken en kiezen voor DIT moment! (Omdat er geen ander moment is, dommerik!)’

In Rananda’s nieuwe boek zul je in zo’n 365 pagina’s ervaren dat DIT de hulp is waarom je tijdens eenzame nachten smeekte en je beweerde dat niemand antwoordde. Hier is die hulp!!! Laat het Licht en de Liefde van de woorden je raken, je opslokken; laat ze je te grazen nemen.

De leer van Pure Non-Dualiteit staat de wereld al vele jaren ter beschikking, maar is even zo lang verworpen door de meerderheid van de mensen. Deze afwijzing doet niets aan de Waarheid af, want Waarheid is waar en niets anders is waar. De Waarheid hangt niet af van het aantal mensen dat erin gelooft. De Waarheid bestaat los van de wensen en verlangens van mensen. Wij kunnen onszelf gelukkig prijzen dat De Waarheid in essentie op geen enkele manier kan worden beïnvloed door dat wat er in de wereld plaatsvindt.

De ondertitel van Rananda’s boek verwijst naar de manier waarop de inhoud tot stand kwam. Gedurende twee jaar kwamen 30-50 mensen regelmatig in Lelystad bijeen om te luisteren naar Rananda. Tijdens uitermate boeiende avonden sprak hij over uiteenlopende onderwerpen, zoals vergeving, verlichting, geluk, God, Boeddha, Jezus, wonderen en de zeven geheimen. Doordat er volop de gelegenheid was vragen te stellen, heeft het boek de vraag-antwoord vorm gekregen.

Hoewel de woorden van deze avonden behulpzame informatie bevatten, leidt het delen in de levende frequentie van de Waarheid snel tot verandering. De mensen die het geluk hadden deze avonden bij te wonen, stonden toen voor dezelfde taak als jij nu, indien je besluit het boek aan te schaffen en te lezen: jouw transformatie en jezelf te herinneren dat jouw relatie met je Schepper voorrang heeft boven welke andere relatie ook.

Veel leesplezier!

Waarschuwing! Waarschuwing! Als je dit boek leest en de lessen van Meester Rananda toepast, dan zal het je jouw leven kosten… Als je dit boek niet leest en daardoor de lessen niet toepast, dan zal het je jouw Leven kosten… Als je tegen mij zegt dat het God is die jij wilt (en ik garandeer je, dat is niet wat Je wilt) dan zul je zeker ontdekken dat je een hypocriet en een leugenaar bent net zoals duizenden anderen die beweren dat ze Verlichting willen… zo, nu weet je het. Gods zegen voor jou en voor ons allemaal!

12-jun-2011

Frans Vermeulen

De dwaze reis in de angst eindigt hier

Dit Engelstalige boek is echt een must voor iedereen die serieus wil ontwaken. Ik heb het echt in één adem uitgelezen. Ik denk dat iedereen kan profiteren van het lezen van dit meeslepende boek. Dit had ik helemaal niet verwacht. Ik had verwacht dat het boek meer zou zijn zoals het andere boek dat Rananda schreef: Gloriana. Dit boek heeft een totaal andere energie. Hier ontmoeten we een man die weet waar het in de wereld van de geest om gaat. Je weet dat hij uit eigen ervaring spreekt. Al lezend viel mij op dat Rananda vertelt dat we allemaal diep in onszelf een verlangen naar het Goddelijke hebben, omdat het Goddelijke dat in ons heeft gelegd. Dat Liefde onze Essentie is. Vraag, zegt Rananda, of Perfectie, Liefde, het Goddelijke, God of de Heilige Geest, je dat laat zien en accepteer De Waarheid. ‘Dat wie je denkt te zijn, is een vergissing. Dit is een illusie… je bent door God geschapen! God is een Feit! En God is Liefde! Dat kan allemaal door iedereen worden ervaren.’ Rananda is een voortreffelijke leraar die vol humor zit. Hij gebruikt eenvoudige taal, vereenvoudigt wat hij zegt steeds verder tot alleen maar de essentie overblijft. Hij kan bijvoorbeeld een zin zeggen, en dan nog een zin die daarmee verband houdt en dan weer een derde zin die nog dieper gaat, zodat je uiteindelijk in een soort van tunnelvisie krijgt en alleen nog maar kunt kijken naar wat hij wil dat je ziet, omdat het van zo’n cruciaal belang is. Voor sommige mensen leidt dat tot een kwantumervaring.

11-mei-2011

Frans Vermeulen

De dwaze reis in de angst eindigt hier

Dit Engelstalige boek is echt een must voor iedereen die serieus wil ontwaken. Wanneer je het uit hebt, kun je gewoon weer opnieuw beginnen – of je bent er klaar mee. Ik heb het echt in één adem uitgelezen. Ik denk dat iedereen kan profiteren van het lezen van dit meeslepende boek. Dit had ik helemaal niet verwacht. Ik had verwacht dat het boek meer zou zijn zoals het andere boek dat Rananda schreef: Gloriana, het verhaal van een Engel uit Atlantis. Ik las dat een paar jaar geleden. Dit boek, The Foolish Journey into Fear Ends Here, heeft een totaal andere energie. Hier ontmoeten we een man die weet waar het in de wereld van de geest om gaat. Het kan niet anders dan dat hij spreekt uit eigen ervaring. Anders zou hij het zo niet kunnen doen. Iets wat me persoonlijk opviel toen ik het boek las, is dat Rananda vertelt dat we allemaal diep in onszelf een verlangen naar het Goddelijke hebben, omdat het Goddelijke dat in ons heeft gelegd. Dat Liefde onze Essentie is. Vraag, zegt Rananda, of Perfectie, Liefde, het Goddelijke, God of de Heilige Geest, je dat laat zien en accepteer De Waarheid. ‘Dat wie je denkt te zijn, is een vergissing. Dit is een illusie… je bent door God geschapen! God is een Feit! En God is Liefde! Dat kan allemaal door iedereen worden ervaren.’ Rananda is een voortreffelijke leraar die vol humor zit. Hij gebruikt eenvoudige taal, vereenvoudigt wat hij zegt steeds verder tot alleen maar de essentie overblijft. Hij kan bijvoorbeeld een zin zeggen, en dan nog een zin die daarmee verband houdt en dan weer een derde zin die nog dieper gaat, zodat je uiteindelijk in een soort van tunnelvisie krijgt en alleen nog maar kunt kijken naar wat hij wil dat je ziet, omdat het van zo’n cruciaal belang is. Voor sommige mensen leidt dat tot een kwantumervaring. Het boek is een geschenk van een echt groot meester die alles weet over onze Ware Essentie. Toen het boek al klaar was, voegde hij er op het allerlaatste moment nog een uitdaging voor de lezer aan toe... Wanneer je daarin geïnteresseerd bent, ontdek dan voor jezelf welk mysterie oprechte Waarheidszoekers wacht.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Rananda
Uitgever
MOM Nederland
ISBN
9789078582052
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Mei 2011
Categorie
Algemeen
Taal
Engelstalig
Aantal Pagina's
361