The Secret Nederlandse editie

het geheim van voorspoed en geluk

Prijs € 20,99

Uitverkocht

Ook beschikbaar als:

Rhonda Byrne

Hardback | April 2007 |

Bekijk recensies
Gebaseerd op 1.862 beoordelingen
Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Je hebteen groot geheim in handen… Er bestaat een eeuwenoud Geheim: The Secret. Het werd gezocht, gevonden en weer verloren, het is gestolen en voor veel geld doorverkocht. Tot nu toe was kennis van dit Geheim voorbehouden aan een kleine kring van ingewijden. Plato, Galileo en Einstein kenden The Secret, net als de succesvolste uitvinders, denkers en ondernemers in de geschiedenis. Dat juist zij de wereld konden veranderen is geen toeval. Zij begrepen dat, net zoals er atoomkracht schuilt in eon korrel zand, or ook in ieder van ons een ontzagwekkend vermogen schuilt - een verborgen kracht waarmee je wensen werkelijkheid kunnen worden. Oude en moderne meesters onthullen in dit book hoe zij The Secret hebben ontvangen en toegepast in hun leven. Hoe zij alle tegenslagen konden overwinnen en rijkdom en succes verweren die ze niet voor mogelijk hadden gehouden. Zij willen dit Geheim nu delen met jou.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Rhonda Byrne
Uitgever
Kosmos Uitgevers
ISBN
9789021511030
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
April 2007
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
198

Beschrijving

Je hebteen groot geheim in handen… Er bestaat een eeuwenoud Geheim: The Secret. Het werd gezocht, gevonden en weer verloren, het is gestolen en voor veel geld doorverkocht. Tot nu toe was kennis van dit Geheim voorbehouden aan een kleine kring van ingewijden. Plato, Galileo en Einstein kenden The Secret, net als de succesvolste uitvinders, denkers en ondernemers in de geschiedenis. Dat juist zij de wereld konden veranderen is geen toeval.
Zij begrepen dat, net zoals er atoomkracht schuilt in eon korrel zand, or ook in ieder van ons een ontzagwekkend vermogen schuilt - een verborgen kracht waarmee je wensen werkelijkheid kunnen worden. Oude en moderne meesters onthullen in dit book hoe zij The Secret hebben ontvangen en toegepast in hun leven. Hoe zij alle tegenslagen konden overwinnen en rijkdom en succes verweren die ze niet voor mogelijk hadden gehouden.
Zij willen dit Geheim nu delen met jou.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Rhonda Byrne
Uitgever
Kosmos Uitgevers
ISBN
9789021511030
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
April 2007
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
198