Thuis

een uitnodiging om te leven vanuit oorsprong

Prijs € 24,90

Uitverkocht

Lenne Gieles

Hardback | Mei 2011 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Hoe kun je weer gaan leven vanuit je oorsprong, je essentie?

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Lenne Gieles
Uitgever
Samsara Uitgeverij B.V.
ISBN
9789077228692
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Mei 2011
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
345

Beschrijving

Thuis, een uitnodiging om te leven vanuit je oorsprong

Op heldere, nabije wijze beschrijft Lenne Gieles een directe weg naar leven vanuit je oorsprong, je essentie. Ieder mens herinnert zich zijn heelheid intuïtief als een thuisgevoel.

De rode draad in dit boek is de uitnodiging om dit diepste weten opnieuw concreet te maken en te integreren in het dagelijks leven. Zijn vanuit je diepte houdt een grote omkering van perspectief in. Levend vanuit oorsprong ben je niet langer gefixeerd op, en overgeleverd aan de eisen van de buitenwereld en bepaalt Zijn van binnenuit wat je doet en laat. Dit Zijn is de grondslag van je dag en het vult je activiteit met rust en aandacht.

De lezer wordt ook uitgenodigd tot het ‘direct ervaren’ van alles wat zich in je leven aandient. Direct ervaren is breder dan voelen alleen; het is voelen, ingebed in gewaarzijn en het houdt alles in: van laag naar hoog, van vorm tot oorsprong, van weerstand tot openheid. Door jezelf te nemen zoals je bent en te accepteren wat er op je pad komt, voeg je wat je voelt en wie er voelt samen; je laat zo een volledige levensbereidheid zien. Je ontwikkelt een steeds subtieler waarnemen van gedragspatronen die afscheiding veroorzaken en kiest ervoor om te leven vanuit oorspong en verbinding. Dit ‘zijn wie je bent’ geeft je vervulling: je bent thuis.

Lenne Gieles schreef eerder de ‘Handleiding voor EssentieCoaching®’. Ze geeft trainingen aan coaches, therapeuten en leidinggevenden.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Lenne Gieles
Uitgever
Samsara Uitgeverij B.V.
ISBN
9789077228692
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Mei 2011
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
345