Thuiskomen bij elkaar

de relatie als gids en leraar

Prijs € 20,99

Uitverkocht

Hal Stone, Sidra Stone

Paperback | Mei 2011 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Wij dragen allemaal talloze ikken of subpersoonlijkheden met ons mee, die met elkaar strijden om aandacht en die er allemaal voor proberen te zorgen dat hun behoeften vervuld worden.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Hal Stone, Sidra Stone
Uitgever
AnkhHermes, Uitgeverij
ISBN
9789077770580
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Mei 2011
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
210

Beschrijving

Geweldig boek over Voice Dialogue!

Niemand kan als één psychologische entiteit beschouwd worden en het is misleidend om op deze manier over onszelf te denken. Wij dragen allemaal talloze ikken of subpersoonlijkheden met ons mee, die met elkaar strijden om aandacht en die er allemaal voor proberen te zorgen dat hun behoeften vervuld worden.

Dit is een boek over de relatie; over de relatie als een avontuur, een nooit eindigende reis naar het onbekende en over de relatie als leraar, die ons leidt op een ontdekkingsreis naar onze binnen- en buitenwereld en die een gids is tijdens de ontwikkeling van ons bewustzijn.

Onze ikken kibbelen onder elkaar en doen dat ook op momenten waarop wij consistent met iemand proberen om te gaan. Hoe gevoeliger het onderwerp, des te meer liggen de ikken – onze innerlijke familie – met elkaar overhoop.
Naarmate ons bewustzijn toeneemt, krijgen we steeds meer zicht op deze ikken. We zijn ons beter bewust van wat er in onszelf en in onze relaties gebeurt. Deze bewustzijnsgroei verleent onze relatie meer diepgang en geeft ons het gevoel dat we meer grip hebben op relaties.

'Hal & Sidra Stone hebben unieke en opwindende inzichten in relaties en verrichten pionierswerk op dit gebied. Ik heb veel gehad aan hun inzichten in mijn leven en ben enorm door hen geïnspireerd geraakt in mijn werk. Ik vind dit het meest fascinerende en nuttige boek dat ik ooit over relaties gelezen heb.'
Shakti Gawain

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Hal Stone, Sidra Stone
Uitgever
AnkhHermes, Uitgeverij
ISBN
9789077770580
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Mei 2011
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
210