Tijger-Tijger is het waar?

vier vragen die je weer laten lachen

Prijs € 15,49

Voor 21.00 besteld, morgen in huis.

Byron Katie

Hardback | Maart 2010 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Tijger-Tijger, is het waar? is het verhaal van een klein tijgertje dat denkt dat zijn hele wereld instort: zijn ouders houden niet van hem. Zijn vrienden hebben hem in de steek gelaten. Het leven is oneerlijk. Maar een wijze schildpad stelt hem vier vragen... en alles verandert. Hij beseft zich dat al die problemen niet door dingen veroorzaakt worden, maar door zijn gedachten over dingen. Wanneer hij zijn gedachten onderzoekt, wordt zijn leven weer geweldig. Een hartverwarmend verhaal met een krachtige boodschap, die zelfs erg jonge kinderen kunnen oppikken. De wijze woorden van Byron Katie, gecombineerd met de levendige, magische illustraties van Hans Wilhelm, resulteren in een boek dat is voorbestemd om een klassieker te worden. Leeftijd: circa 4 tot 10 jaar. "Ongelooflijk hoe knap Byron Katie en Hans Wilhelm The Work in een kinderboek hebben weten te vangen." "Lees niet te snel en laat de vier vragen en de omkering echt op je kinderen inwerken. Je ziet dat ze het pakken!" Byron Katie's simpele en krachtige onderzoeks-methode naar de oorzaak van lijden heet The Work. De methode, beschreven in haar bestseller Vier vragen die je leven veranderen, heeft sinds 1986 al vele miljoenen mensen over de hele wereld bereikt. Haar boeken zijn vertaald in 29 talen. Dit is haar eerste kinderboek; de viervragenmethode vormt de basis voor dit kostelijke verhaal. Website: www.thework.com De van origine Duitse Hans Wilhelm is een van de grootste en belangrijkste schrijvers-illustratoren van kinderboeken in de Verenigde Staten. Veel van zijn 200 boeken zijn in 20 talen vertaald. Enkelen daarvan zijn bewerkt tot succesvolle tekenfilmseries voor televisie, waar kinderen van over de hele wereld van genieten. Zijn boeken zijn in veel landen bekroond en hebben meerdere internationale prijzen gewonnen. Website: www.hanswilhelm.com

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Byron Katie
Uitgever
Palaysia Productions
ISBN
9789076541716
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Maart 2010
Categorie
Overig
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
32

Beschrijving

Tijger-Tijger, is het waar? is het verhaal van een klein tijgertje dat denkt dat zijn hele wereld instort: zijn ouders houden niet van hem. Zijn vrienden hebben hem in de steek gelaten. Het leven is oneerlijk. Maar een wijze schildpad stelt hem vier vragen... en alles verandert. Hij beseft zich dat al die problemen niet door dingen veroorzaakt worden, maar door zijn gedachten over dingen. Wanneer hij zijn gedachten onderzoekt, wordt zijn leven weer geweldig.
Een hartverwarmend verhaal met een krachtige boodschap, die zelfs erg jonge kinderen kunnen oppikken. De wijze woorden van Byron Katie, gecombineerd met de levendige, magische illustraties van Hans Wilhelm, resulteren in een boek dat is voorbestemd om een klassieker te worden.
Leeftijd: circa 4 tot 10 jaar.

"Ongelooflijk hoe knap Byron Katie en Hans Wilhelm The Work in een kinderboek hebben weten te vangen."

"Lees niet te snel en laat de vier vragen en de omkering echt op je kinderen inwerken. Je ziet dat ze het pakken!"

Byron Katie's simpele en krachtige onderzoeks-methode naar de oorzaak van lijden heet The Work. De methode, beschreven in haar bestseller Vier vragen die je leven veranderen, heeft sinds 1986 al vele miljoenen mensen over de hele wereld bereikt. Haar boeken zijn vertaald in 29 talen.
Dit is haar eerste kinderboek; de viervragenmethode vormt de basis voor dit kostelijke verhaal.
Website: www.thework.com

De van origine Duitse Hans Wilhelm is een van de grootste en belangrijkste schrijvers-illustratoren van kinderboeken in de Verenigde Staten. Veel van zijn 200 boeken zijn in 20 talen vertaald. Enkelen daarvan zijn bewerkt tot succesvolle tekenfilmseries voor televisie, waar kinderen van over de hele wereld van genieten.
Zijn boeken zijn in veel landen bekroond en hebben meerdere internationale prijzen gewonnen.
Website: www.hanswilhelm.com

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Byron Katie
Uitgever
Palaysia Productions
ISBN
9789076541716
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Maart 2010
Categorie
Overig
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
32