Transsurfing

de realiteit is stuurbaar

Prijs € 23,95

Uitverkocht

Vadim Zeland

Paperback | Oktober 2011 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Dit boek gaat over zeldzame en ongewone dingen en de inhoud ervan kan uw wereldbeeld totaal en ingrijpend veranderen, omdat de auteur het bewijs levert voor een verrassende stelling: de realiteit is te sturen! Iedereen gelooft dat hij of zij afhankelijk is van omstandigheden buiten onze wil om. Maar het omgekeerde is waar! De uiterlijke realiteit wordt gecreëerd door de innerlijke werkelijkheid van ieder mens, en op die manier kunt u wensen vervullen en dromen verwezenlijken... Transsurfing is een machtig en revolutionair instrument voor persoonlijke ontwikkeling dat op punt werd gesteld door de Russische fysicus Vadim Zeland. Het is gebaseerd op de principes van de kwantumfysica en stelt iedereen in staat om de werkelijkheid te sturen. Iedereen die zich in deze techniek verdiept - net zoals miljoenen lezers wereldwijd vóór u hebben gedaan - staat een verrassende ervaring te wachten die een nieuwe definitie geeft aan het mens-zijn.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Vadim Zeland
Uitgever
Deltas
ISBN
9789044727944
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Oktober 2011
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
216

Beschrijving

Dit boek gaat over zeldzame en ongewone dingen en de inhoud ervan kan uw wereldbeeld totaal en ingrijpend veranderen, omdat de auteur het bewijs levert voor een verrassende stelling:

de realiteit is te sturen!

Iedereen gelooft dat hij of zij afhankelijk is van omstandigheden buiten onze wil om. Maar het omgekeerde is waar! De uiterlijke realiteit wordt gecreëerd door de innerlijke werkelijkheid van ieder mens, en op die manier kunt u wensen vervullen en dromen verwezenlijken...

Transsurfing is een machtig en revolutionair instrument voor persoonlijke ontwikkeling dat op punt werd gesteld door de Russische fysicus Vadim Zeland. Het is gebaseerd op de principes van de kwantumfysica en stelt iedereen in staat om de werkelijkheid te sturen. Iedereen die zich in deze techniek verdiept - net zoals miljoenen lezers wereldwijd vóór u hebben gedaan - staat een verrassende ervaring te wachten die een nieuwe definitie geeft aan het mens-zijn.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Vadim Zeland
Uitgever
Deltas
ISBN
9789044727944
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Oktober 2011
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
216