Trilling als medicijn

handboek energetische geneeskunde

Prijs € 24,95

Uitverkocht

Ook beschikbaar als:

Richard Gerber

Paperback | Juni 2011 |

Bekijk recensies
Gebaseerd op 1 beoordeling
Beoordeel dit boek ook!

Beschrijving

Energetische geneeskunde richt zich op lichaam en geest door toediening van afgepaste hoeveelheden energie. Wat kan dit voor jou betekenen?

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Richard Gerber
Uitgever
Altamira-Becht
ISBN
9789069639574
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Juni 2011
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
532

Beschrijving

De Amerikaanse internist Richard Gerber geldt als pionier op het gebied van energetische geneeskunde. Veertien jaar geleden verscheen zijn overzichtswerk Handboek energetische geneeskunde. Dat dit baanbrekende boek nog altijd niet aan actualiteit heeft ingeboet, bewijzen de vele referenties in onder meer het recente, veelgeprezen boek Het subtiele lichaam van Cyndi Dale. Tijd dus voor een vierde druk, in een nieuw jasje en onder een nieuwe titel: Trilling als medicijn – maar met de ‘oude’ titel als ondertitel.
Energetische geneeskunde is een methode van healing die zich richt op de hele persoon – lichaam en geest –, door toediening van afgepaste hoeveelheden energie. Bekende vormen en toepassingen van energie zijn licht, geluid, elektriciteit, magnetisme, elektromagnetische velden en bestraling. Deze worden onder meer aangewend bij de bestrijding van pijn, kanker, beenbreuken, aantasting van bloedvaten, nierstenen, oogkwalen, enzovoort. Daarnaast wordt gebruikgemaakt van medicijnen die subtiele energie bevatten, zoals speciale tincturen
(homeopathie, bloesemremedies, edelsteenelixers en wat dies meer zij).

Dr. Richard Gerber (1954–2007) combineert in zijn boek oosterse inzichten (zoals het chakrasysteem) met westerse en holistische opvattingen.
 

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Richard Gerber
Uitgever
Altamira-Becht
ISBN
9789069639574
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Juni 2011
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
532