Ultieme Vrijheid

de absolute waanzin van het Zijn

Prijs € 21,90

Voor 21.00 besteld, morgen in huis.

Actie: Geen verzendkosten!

Robert Hartzema

Paperback | September 2005 |

Bekijk recensies
Gebaseerd op 1 beoordeling
Beoordeel dit boek ook!

Beschrijving

Gewoonlijk zit je gevangen in angsten uit het verleden, bezorgdheden voor de toekomst en frustraties over het heden. Op zoek naar bevestiging herkauw je dwangmatig het drama van je eigen leven. Vrijheid kan alleen ontstaan door een meedogenloze confrontatie met je eigen angsten, onzekerheden, leugens, vaagheden en afweer. Wanneer je het ego, met al zijn verkrampingen, paniek en uitvluchten onderzoekt, kan het geleidelijk transparant worden. Ultieme vrijheid snijdt als een scalpel meedogenloos door alle spirituele dagdromen en gepsychologiseerde drama´s van het ego heen. Het is een zichzelf uitdagend onderzoek dat alle uitvluchten blootlegt om niet te zijn wie je werkelijk bent.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Robert Hartzema
Uitgever
Karnak, Uitgeverij
ISBN
9789063500009
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
September 2005
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
190

Beschrijving

Gewoonlijk zit je gevangen in angsten uit het verleden, bezorgdheden voor de toekomst en frustraties over het heden. Op zoek naar bevestiging herkauw je dwangmatig het drama van je eigen leven.
Vrijheid kan alleen ontstaan door een meedogenloze confrontatie met je eigen angsten, onzekerheden, leugens, vaagheden en afweer. Wanneer je het ego, met al zijn verkrampingen, paniek en uitvluchten onderzoekt, kan het geleidelijk transparant worden.
Ultieme vrijheid snijdt als een scalpel meedogenloos door alle spirituele dagdromen en gepsychologiseerde drama´s van het ego heen. Het is een zichzelf uitdagend onderzoek dat alle uitvluchten blootlegt om niet te zijn wie je werkelijk bent.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Robert Hartzema
Uitgever
Karnak, Uitgeverij
ISBN
9789063500009
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
September 2005
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
190