Universele energie

jij kunt de wereld veranderen

Prijs € 15,50

Levertijd: 5-8 werkdagen

G. Ubben

Paperback | Maart 2007 |

Bekijk recensies
Gebaseerd op 64 beoordelingen
Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

De hedendaagse mens leeft in een tijdperk waarin de ontwikkelingen razendsnel gaan en bijna niet bij te houden zijn. De vraag is, in hoeverre wetenschap, die almaar verder gaat, de balans tussen materialisme en spiritualiteit dreigt te verstoren. Heb je zoiets als spiritualiteit nu echt nodig om gelukkig te zijn of is het voor ons voldoende bevredigend om bijvoorbeeld veel af te weten van techniek? Voor George Ubben is het duidelijk: alleen met uitsluitend materi zaken blijf je wat missen en we hebben meer nodig dan technologie om onszelf beschaafd te noemen.In de natuur bestaat geen stilstand. Ook de mens doet constant ervaringen op. Hierdoor maken we een ontwikkeling door, of we willen of niet. Is het als individu met een vrije wil en keuze, verstandig je tegen de natuur te verzetten? Of is het beter bewust een keuze te maken, een keus voor evenwichtige ontwikkeling?Deze en andere vragen stelt George Ubben in Universele energie en wat meer is, hij laat ook zien wat je zelf kunt doen om je leven te veranderen. Met eenvoudige oefeningen toont hij aan, hoe wij onze omgeving positief kunnen be loeden en hoe ieder van ons zelfs in staat is om invloed uit te oefenen op het wereldgebeuren.Universele energie is een boek dat iedereen die nadenkt over het hoe en waarom van ons leven zou moeten lezen. Het gaat over zaken die je niet kunt zien, maar wel kunt ervaren. Aan de hand van voorbeelden probeert George Ubben logische antwoorden te vinden op een scala van zaken die tot op heden onverklaarbaar leken.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
G. Ubben
Uitgever
Gopher
ISBN
9789051794854
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Maart 2007
Categorie
Overig
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
113

Beschrijving

De hedendaagse mens leeft in een tijdperk waarin de ontwikkelingen razendsnel gaan en bijna niet bij te houden zijn. De vraag is, in hoeverre wetenschap, die almaar verder gaat, de balans tussen materialisme en spiritualiteit dreigt te verstoren. Heb je zoiets als spiritualiteit nu echt nodig om gelukkig te zijn of is het voor ons voldoende bevredigend om bijvoorbeeld veel af te weten van techniek? Voor George Ubben is het duidelijk: alleen met uitsluitend materi zaken blijf je wat missen en we hebben meer nodig dan technologie om onszelf beschaafd te noemen.
In de natuur bestaat geen stilstand. Ook de mens doet constant ervaringen op. Hierdoor maken we een ontwikkeling door, of we willen of niet. Is het als individu met een vrije wil en keuze, verstandig je tegen de natuur te verzetten? Of is het beter bewust een keuze te maken, een keus voor evenwichtige ontwikkeling?
Deze en andere vragen stelt George Ubben in Universele energie en wat meer is, hij laat ook zien wat je zelf kunt doen om je leven te veranderen. Met eenvoudige oefeningen toont hij aan, hoe wij onze omgeving positief kunnen be loeden en hoe ieder van ons zelfs in staat is om invloed uit te oefenen op het wereldgebeuren.Universele energie is een boek dat iedereen die nadenkt over het hoe en waarom van ons leven zou moeten lezen. Het gaat over zaken die je niet kunt zien, maar wel kunt ervaren. Aan de hand van voorbeelden probeert George Ubben logische antwoorden te vinden op een scala van zaken die tot op heden onverklaarbaar leken.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
G. Ubben
Uitgever
Gopher
ISBN
9789051794854
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Maart 2007
Categorie
Overig
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
113