Uurhoekastrologie, de kracht van voorspellende astrologie

de kracht van voorspellende astrologie

Prijs € 24,95

Levertijd: 2-3 werkdagen

Actie: Geen verzendkosten!

Willem Simmers

Paperback | November 2013 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

De kracht van voorspellende astrologie is een standaardwerk voor eenieder die zich wil bekwamen in de uurhoekastrologie. Het neemt je stap voor stap mee in de wondere wereld van het voorspellen met astrologie en je doorloopt alle stadia, van beginner tot vergevorderde. Daarmee is dit het meest complete leer- en werkboek voor hen die zich willen bekwamen in deze kunst. Al meer dan drieduizend jaar onderzoekt men, over de hele wereld, de invloed van de planeten en de dierenriemtekens. In het vroegere Mesopotanië (het gebied rond Iran en Irak) bouwde men bijvoorbeeld torens van waaruit men de verschijnselen aan de hemel optekende. Deze werden vervolgens gekoppeld aan wat er op dat moment in het gebied waar deze torens zich bevonden, gebeurde. De heftige burenruzie viel 'toevallig' net samen met Mars, die op dat moment boven de horizon verscheen. Of het feest waar iedereen zo van genoten had, vond plaats toen de Maan en Venus heel dicht bij elkaar bleken te staan. Geleidelijk aan ontstond er op deze manier een systeem waarmee met een steeds grotere zekerheid voorspellingen konden worden gedaan op basis van de posities van de planeten en de dierenriemtekens. Nu, honderden jaren later, is dit systeem waar dit boek over gaat en de naam 'uurhoekastrologie' draagt, zover gestroomlijnd en geperfectioneerd dat we het niet alleen kunnen gebruiken voor het beantwoorden van vragen, maar ook voor het verklaren van gebeurtenissen of het voorspellen van de gevolgen van bepaalde gebeurtenissen. Willem Simmers (1954) begon zijn astrologiestudie in 1974. Aanvankelijk combineerde hij astrologie met zijn beroep als NLP/hypnotherapeut, maar geleidelijk kwam de astrologie op de eerste plaats te staan en werkt hij sinds 1985 als beroepsastroloog.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Willem Simmers
Uitgever
Uitgeverij Hajefa
ISBN
9789077677605
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
November 2013
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
384

Beschrijving

De kracht van voorspellende astrologie is een standaardwerk voor eenieder die zich wil bekwamen in de uurhoekastrologie. Het neemt je stap voor stap mee in de wondere wereld van het voorspellen met astrologie en je doorloopt alle stadia, van beginner tot vergevorderde. Daarmee is dit het meest complete leer- en werkboek voor hen die zich willen bekwamen in deze kunst.

Al meer dan drieduizend jaar onderzoekt men, over de hele wereld, de invloed van de planeten en de dierenriemtekens. In het vroegere Mesopotanië (het gebied rond Iran en Irak) bouwde men bijvoorbeeld torens van waaruit men de verschijnselen aan de hemel optekende. Deze werden vervolgens gekoppeld aan wat er op dat moment in het gebied waar deze torens zich bevonden, gebeurde. De heftige burenruzie viel 'toevallig' net samen met Mars, die op dat moment boven de horizon verscheen. Of het feest waar iedereen zo van genoten had, vond plaats toen de Maan en Venus heel dicht bij elkaar bleken te staan. Geleidelijk aan ontstond er op deze manier een systeem waarmee met een steeds grotere zekerheid voorspellingen konden worden gedaan op basis van de posities van de planeten en de dierenriemtekens.

Nu, honderden jaren later, is dit systeem waar dit boek over gaat en de naam 'uurhoekastrologie' draagt, zover gestroomlijnd en geperfectioneerd dat we het niet alleen kunnen gebruiken voor het beantwoorden van vragen, maar ook voor het verklaren van gebeurtenissen of het voorspellen van de gevolgen van bepaalde gebeurtenissen.

Willem Simmers (1954) begon zijn astrologiestudie in 1974. Aanvankelijk combineerde hij astrologie met zijn beroep als NLP/hypnotherapeut, maar geleidelijk kwam de astrologie op de eerste plaats te staan en werkt hij sinds 1985 als beroepsastroloog.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Willem Simmers
Uitgever
Uitgeverij Hajefa
ISBN
9789077677605
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
November 2013
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
384