Vals verlangen

leer denken met je hart en voelen met je hoofd

Prijs € 16,95

Levertijd: 5-8 werkdagen

Carlo Strijk

Paperback | April 2011 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Hoe kom je bij je diepste verlangen? Met dit boek ontdek je het. Aangevuld met video's!

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Carlo Strijk
Uitgever
Attrakt B.V.
ISBN
9789460510540
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
April 2011
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
116

Beschrijving

Ontdek je echte verlangens en geef aandacht aan waar het echt om draait in het leven! Vals Verlangen is het boek waarin TV presentator en levenscoach Carlo Strijk in tien eenvoudige stappen uitlegt hoe je bij je diepste verlangen komt. Na jaren geluk, liefde en roem najagen, was Carlo's leven vol glitter en glamour, aan de buitenkant. Maar iets dieps, iets wezenlijks, iets spiritueels miste.

Carlo kwam in 2007 ten gevolge van een zwaar herseninfarct halfzijdig verlamd in een rolstoel te zitten in een revalidatiecentrum. Dat was het dieptepunt, maar ook het keerpunt in zijn leven. Carlo ondervond dat het ook anders kon. Dat er een andere weg was naar een echt betekenisvol leven.

In dit boek neemt Carlo je mee op de reis die hij zelf ondergaan heeft om er weer fysiek en mentaal er bovenop te komen. In tien stappen stel je zelf vast of je je leven vanuit je diepste verlangen leeft of heel verraderlijk toch, vanuit je grootste gemis. Vanuit het najagen van alles wat je niet hebt in dit leven.

Vervolgens helpt Carlo je om je grootste talent te ontdekken en hoe je je grootste talent tot wasdom kunt laten komen. Daarna om de negativiteit uit het verleden los te laten en via het het levenspad te komen tot je levensmissie. Tenslotte reikt Carlo je aan hoe je een diepe spiritualiteit in je leven toe kunt laten en daarmee je leven in een hogere versnelling kan zetten zonder gas te geven.

Het geheel wordt aangevuld met video's door Carlo zelf die jou visueel ondersteunen om deze stappen ook echt te zetten. Deze video's kan je via www.valsverlangen.nl bekijken of via je mobiele telefoon. Op die manier heb je de grootste zekerheid dat je je niet meer af laat leiden door je valse verlangen, maar dat je al je aandacht en energie geeft aan dat waar het werkelijk om draait in jouw leven.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Carlo Strijk
Uitgever
Attrakt B.V.
ISBN
9789460510540
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
April 2011
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
116