Van lijder tot Leider

ontdek het pad naar echt leiderschap

Prijs € 19,95

Uitverkocht

Ramon van Hoeyen

Paperback | September 2012 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Ben je het met me eens dat leidinggeven een prachtig vak is met vele kansen? Soms voelt het wel eens alsof je tegen de stroom in zwemt en loopt er ook wel eens een spreekwoordelijke beer op de weg; op het moment dat je samen iets presteert, dan weet je weer waarvoor je het allemaal doet.Met mijn boek help ik leidinggevenden die beter willen leidinggeven. Je kunt leren om anders naar jezelf en naar je omgeving te kijken zodat je kunt uitgroeien tot een leider. Je begrijpt dat het succes van je team in dat geval te danken is aan jou en daar mag je best trots op zijn. Ik geef je niet alleen een kijkje achter de schermen van het leiderschap maar ook een blik in de toekomst.Dit boek bevat onder andere vijftien valkuilen waar je als leidinggevende in kunt stappen en vooral hoe je dat niet doet. Ik geef zes inzichten die gebaseerd zijn op bestaande theorieën om mijn visie op leiderschap duidelijk te maken. Tenslotte geef ik je tips en gereedschappen om samen met je team succesvol te worden.Ik hoop dan ook dat mijn inzichten een inspiratie zullen worden voor een grote groep mensen. Maar meer dan dat wil ik dat jij er iets aan hebt.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Ramon van Hoeyen
Uitgever
Ramon van Hoeyen
ISBN
9789081976404
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
September 2012
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
118

Beschrijving

Ben je het met me eens dat leidinggeven een prachtig vak is met vele kansen? Soms voelt het wel eens alsof je tegen de stroom in zwemt en loopt er ook wel eens een spreekwoordelijke beer op de weg; op het moment dat je samen iets presteert, dan weet je weer waarvoor je het allemaal doet.

Met mijn boek help ik leidinggevenden die beter willen leidinggeven. Je kunt leren om anders naar jezelf en naar je omgeving te kijken zodat je kunt uitgroeien tot een leider. Je begrijpt dat het succes van je team in dat geval te danken is aan jou en daar mag je best trots op zijn. Ik geef je niet alleen een kijkje achter de schermen van het leiderschap maar ook een blik in de toekomst.

Dit boek bevat onder andere vijftien valkuilen waar je als leidinggevende in kunt stappen en vooral hoe je dat niet doet. Ik geef zes inzichten die gebaseerd zijn op bestaande theorieën om mijn visie op leiderschap duidelijk te maken. Tenslotte geef ik je tips en gereedschappen om samen met je team succesvol te worden.

Ik hoop dan ook dat mijn inzichten een inspiratie zullen worden voor een grote groep mensen. Maar meer dan dat wil ik dat jij er iets aan hebt.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Ramon van Hoeyen
Uitgever
Ramon van Hoeyen
ISBN
9789081976404
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
September 2012
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
118