Vergeten bewustzijn

de boodschap van een spiritueel christendom

Prijs € 19,99

Uitverkocht

R. Tichelaar, Roelof Tichelaar

Paperback | Juni 2009 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Weer toegang krijgen tot onze innerlijke, intuïtieve bron van waarheid - dat is volgens Roelof Tichelaar de grote uitdaging voor het christendom. Een spiritueel christendom wijst ons de weg naar binnen. Daar vinden we een bezielend, hoger bewustzijn. Hoe bereiken we deze bron? Daarvoor moeten we paranormale ervaringen, dromen, bijna-doodervaringen, visioenen en mediamieke doorgevingen serieus nemen, zoals ook de eerste christenen deden. Ons christendom is sindsdien vertroebeld door dogma’s en menselijke smetten. In onszelf ligt de mogelijkheid contact te leggen met Christus. Daardoor kan zijn Geest in ons tot leven komen: het Christusbewustzijn dat ons liefde, vrede, inzicht en kracht schenkt en ons verbindt met God. Dit Christusbewustzijn is een universeel licht, toegankelijk voor alle mensen, ongeacht hun religie, cultuur of achtergrond. Roelof Tichelaar heeft een praktijk voor psychische, pastorale en spirituele hulpverlening, is auteur van diverse boeken op christelijkspiritueel terrein en geeft lezingen. Daarnaast is hij docent weerbaarheid.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
R. Tichelaar, Roelof Tichelaar
Uitgever
Have, Ten
ISBN
9789025960056
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Juni 2009
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
281

Beschrijving

Weer toegang krijgen tot onze innerlijke, intuïtieve bron van waarheid - dat is volgens Roelof Tichelaar de grote uitdaging voor het christendom. Een spiritueel christendom wijst ons de weg naar binnen. Daar vinden we een bezielend, hoger bewustzijn.

Hoe bereiken we deze bron? Daarvoor moeten we paranormale ervaringen, dromen, bijna-doodervaringen, visioenen en mediamieke doorgevingen serieus nemen, zoals ook de eerste christenen deden. Ons christendom is sindsdien vertroebeld door dogma’s en menselijke smetten.
In onszelf ligt de mogelijkheid contact te leggen met Christus. Daardoor kan zijn Geest in ons tot leven komen: het Christusbewustzijn dat ons liefde, vrede, inzicht en kracht schenkt en ons verbindt met God. Dit Christusbewustzijn is een universeel licht, toegankelijk voor alle mensen, ongeacht hun religie, cultuur of achtergrond.

Roelof Tichelaar heeft een praktijk voor psychische, pastorale en spirituele hulpverlening, is auteur van diverse boeken op christelijkspiritueel terrein en geeft lezingen. Daarnaast is hij docent weerbaarheid.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
R. Tichelaar, Roelof Tichelaar
Uitgever
Have, Ten
ISBN
9789025960056
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Juni 2009
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
281