Vergeven brengt vrede

Prijs € 5,95

Uitverkocht

D.W. Schell

Paperback | Februari 2002 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Wanneer vergeven heel erg nodig is, zijn we er vaak niet toe bereid. We kunnen ons niet voorstellen dat vergeven ons kan helpen om in onze kracht te gaan staan. Het lijkt een onmogelijke opgave. We voelen ons het slachtoffer van het onrecht dat ons is aangedaan en zijn nu het slachtoffer van onze eigen woede, wat vreselijk veel energie kost. Woede en verbittering blokkeren onze groei en ons vermogen om te helen. Het geschenk van het leven raakt beschadigd en alle betrokkenen gaan er op achteruit. De 35 uitspraken in dit boekje kunnen je bijstaan op moeilijke momenten, momenten waarop je wraakzucht je vermogen om lief te hebben overschaduwt. Ze kunnen je helpen om in je kracht te gaan staan en niet verbitterd te raken, maar te gaan vergeven. 

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
D.W. Schell
Uitgever
Zaak De
ISBN
9789072455710
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Februari 2002
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
140

Beschrijving

Wanneer vergeven heel erg nodig is, zijn we er vaak niet toe bereid. We kunnen ons niet voorstellen dat vergeven ons kan helpen om in onze kracht te gaan staan. Het lijkt een onmogelijke opgave. We voelen ons het slachtoffer van het onrecht dat ons is aangedaan en zijn nu het slachtoffer van onze eigen woede, wat vreselijk veel energie kost. Woede en verbittering blokkeren onze groei en ons vermogen om te helen. Het geschenk van het leven raakt beschadigd en alle betrokkenen gaan er op achteruit.

De 35 uitspraken in dit boekje kunnen je bijstaan op moeilijke momenten, momenten waarop je wraakzucht je vermogen om lief te hebben overschaduwt. Ze kunnen je helpen om in je kracht te gaan staan en niet verbitterd te raken, maar te gaan vergeven. 

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
D.W. Schell
Uitgever
Zaak De
ISBN
9789072455710
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Februari 2002
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
140