Verlicht je leven

Prijs € 19,50

Levertijd: 1-2 werkdagen

Dorien Hoogerheide

Paperback | Mei 2014 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Je hoeft niet eens uit je stoel op te staan om al een aardverschuiving teweeg te brengen in het energetisch systeem. Door gedachtekracht kan je namelijk intenties uitspreken die de aarde in één keer kunnen omvormen tot paradijs. In Verlicht je Leven spreekt God rechtstreeks tot jou. Hij geeft concrete feiten en inzichten over de maatschappij en de toekomst van de wereld. Je krijgt informatie die je helpt terug te keren naar je essentie. Geen gevoel meer van onmacht. De oefeningen in dit boek laten zien dat je vanuit je denken je leven en de wereld kunt veranderen. Wat je hiervoor nodig hebt, is eigenliefde, rust, contact met je ziel, en het besef dat je een onlosmakelijk deel bent van de Alkracht. In het boek komt duidelijk naar voren dat wij niet alleen zijn en dat er ondanks de chaos op aarde nog steeds een goddelijke orde bestaat die de aarde en haar bewoners liefdevol begeleidt. Met haar eerste boek Liefde voor jezelf, heeft Dorien Hoogerheide veel mensen bereikt en geholpen. Ook dit nieuwe boek biedt inzicht en helderheid over jouw rol in de wereld.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Dorien Hoogerheide
Uitgever
Elikser B.V. Uitgeverij
ISBN
9789089546395
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Mei 2014
Categorie
Overig
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
228

Beschrijving

Je hoeft niet eens uit je stoel op te staan om al een aardverschuiving teweeg te brengen in het energetisch systeem. Door gedachtekracht kan je namelijk intenties uitspreken die de aarde in één keer kunnen omvormen tot paradijs.

In Verlicht je Leven spreekt God rechtstreeks tot jou. Hij geeft concrete feiten en inzichten over de maatschappij en de toekomst van de wereld. Je krijgt informatie die je helpt terug te keren naar je essentie. Geen gevoel meer van onmacht. De oefeningen in dit boek laten zien dat je vanuit je denken je leven en de wereld kunt veranderen. Wat je hiervoor nodig hebt, is eigenliefde, rust, contact met je ziel, en het besef dat je een onlosmakelijk deel bent van de Alkracht. In het boek komt duidelijk naar voren dat wij niet alleen zijn en dat er ondanks de chaos op aarde nog steeds een goddelijke orde bestaat die de aarde en haar bewoners liefdevol begeleidt. Met haar eerste boek Liefde voor jezelf, heeft Dorien Hoogerheide veel mensen bereikt en geholpen. Ook dit nieuwe boek biedt inzicht en helderheid over jouw rol in de wereld.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Dorien Hoogerheide
Uitgever
Elikser B.V. Uitgeverij
ISBN
9789089546395
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Mei 2014
Categorie
Overig
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
228