Prijs | € 22,50 |
Uitverkocht
Hardback | November 2006 |
Beoordeel dit boek als eerste!Beschrijving
Een viskookboek met ruim 250 heerlijke recepten en nuttige productinformatie. Vis is gezond, daar is tegenwoordig iedereen het over eens. Voedingsdeskundigen raden aan om twee keer per week vis te eten. Ook vette vis mag niet op het menu ontbreken, omdat hij rijk is aan omega-3-vetzuren. Vis is gelukkig ook erg lekker. Dat blijkt ten overvloede uit Vis, lekker en licht.
Met vis, schaal- en schelpdieren kun je eindeloos varieren. Er is keuze uit talloze soorten: kabeljauw, zalm, pladijs, heilbot, victoriabaars, tilapia, garnalen, mosselen, scampi en nog veel meer. Bovendien kunnen vis, schaal- en schelpdieren op veel manieren worden bereid: gebakken, gepocheerd, in papillot, op de barbecue of in de wok... Al deze vissoorten en bereidingswijzen komen aan bod in Vis, lekker en licht. Naast de klassiekers als bouillabaisse, tong, paling in ‘t groen en paella vind je in dit viskookboek veel originele recepten, zoals gratin van victoriabaars en courgettes, zalmwok met broccoli en cashewnoten, gepocheerde tong in kokossaus, zeeduivel met romige tomatensaus, lauwe salade van sint-jakobsvruchten of pittige gamba’s met mangodressing. Dankzij de prachtige receptfoto’s kunt u alvast het resultaat bekijken. Vis, lekker en licht is een ideaal kookboek voor wie meer met vis wil doen, voor wie gezond en lekker wil eten, voor wie op zoek is naar meer afwisseling in zijn menu, voor wie graag nieuwe kookidee opdoet. Kortom, dit kookboek hoort in elke keuken thuis.
KAV-Praktische School geeft jaarlijks aan duizenden vrouwen cursussen waarin gezonde en gevarieerde voeding centraal staat. Van de Praktische School verschenen eerder de succesvolle titels Zuiders & oosters tafelen, Koken voor elke dag in de microgolfoven, Lekker koken en gezond vermageren en h basiskookboek Koken voor elke dag.
Specificaties
- Uitgever
- Standaard Uitgeverij
- ISBN
- 9789002219405
- Bindwijze
- Hardback
- Publicatiedatum
- November 2006
- Categorie
- Algemeen
- Taal
- Nederlandstalig
- Aantal Pagina's
- 232
Beschrijving
Een viskookboek met ruim 250 heerlijke recepten en nuttige productinformatie. Vis is gezond, daar is tegenwoordig iedereen het over eens. Voedingsdeskundigen raden aan om twee keer per week vis te eten. Ook vette vis mag niet op het menu ontbreken, omdat hij rijk is aan omega-3-vetzuren. Vis is gelukkig ook erg lekker. Dat blijkt ten overvloede uit Vis, lekker en licht.
Met vis, schaal- en schelpdieren kun je eindeloos varieren. Er is keuze uit talloze soorten: kabeljauw, zalm, pladijs, heilbot, victoriabaars, tilapia, garnalen, mosselen, scampi en nog veel meer. Bovendien kunnen vis, schaal- en schelpdieren op veel manieren worden bereid: gebakken, gepocheerd, in papillot, op de barbecue of in de wok... Al deze vissoorten en bereidingswijzen komen aan bod in Vis, lekker en licht. Naast de klassiekers als bouillabaisse, tong, paling in ‘t groen en paella vind je in dit viskookboek veel originele recepten, zoals gratin van victoriabaars en courgettes, zalmwok met broccoli en cashewnoten, gepocheerde tong in kokossaus, zeeduivel met romige tomatensaus, lauwe salade van sint-jakobsvruchten of pittige gamba’s met mangodressing. Dankzij de prachtige receptfoto’s kunt u alvast het resultaat bekijken.
Vis, lekker en licht is een ideaal kookboek voor wie meer met vis wil doen, voor wie gezond en lekker wil eten, voor wie op zoek is naar meer afwisseling in zijn menu, voor wie graag nieuwe kookidee opdoet. Kortom, dit kookboek hoort in elke keuken thuis.
KAV-Praktische School geeft jaarlijks aan duizenden vrouwen cursussen waarin gezonde en gevarieerde voeding centraal staat. Van de Praktische School verschenen eerder de succesvolle titels Zuiders & oosters tafelen, Koken voor elke dag in de microgolfoven, Lekker koken en gezond vermageren en h basiskookboek Koken voor elke dag.
Met vis, schaal- en schelpdieren kun je eindeloos varieren. Er is keuze uit talloze soorten: kabeljauw, zalm, pladijs, heilbot, victoriabaars, tilapia, garnalen, mosselen, scampi en nog veel meer. Bovendien kunnen vis, schaal- en schelpdieren op veel manieren worden bereid: gebakken, gepocheerd, in papillot, op de barbecue of in de wok... Al deze vissoorten en bereidingswijzen komen aan bod in Vis, lekker en licht. Naast de klassiekers als bouillabaisse, tong, paling in ‘t groen en paella vind je in dit viskookboek veel originele recepten, zoals gratin van victoriabaars en courgettes, zalmwok met broccoli en cashewnoten, gepocheerde tong in kokossaus, zeeduivel met romige tomatensaus, lauwe salade van sint-jakobsvruchten of pittige gamba’s met mangodressing. Dankzij de prachtige receptfoto’s kunt u alvast het resultaat bekijken.
Vis, lekker en licht is een ideaal kookboek voor wie meer met vis wil doen, voor wie gezond en lekker wil eten, voor wie op zoek is naar meer afwisseling in zijn menu, voor wie graag nieuwe kookidee opdoet. Kortom, dit kookboek hoort in elke keuken thuis.
KAV-Praktische School geeft jaarlijks aan duizenden vrouwen cursussen waarin gezonde en gevarieerde voeding centraal staat. Van de Praktische School verschenen eerder de succesvolle titels Zuiders & oosters tafelen, Koken voor elke dag in de microgolfoven, Lekker koken en gezond vermageren en h basiskookboek Koken voor elke dag.
Schrijf een recensie
Specificaties
- Uitgever
- Standaard Uitgeverij
- ISBN
- 9789002219405
- Bindwijze
- Hardback
- Publicatiedatum
- November 2006
- Categorie
- Algemeen
- Taal
- Nederlandstalig
- Aantal Pagina's
- 232