Voel je sparkle

15 manieren om lichter te leven

Prijs € 16,00

Uitverkocht

Ook beschikbaar als:

Michèle Bevoort

Hardback | April 2013 |

Bekijk recensies
Gebaseerd op 1 beoordeling
Beoordeel dit boek ook!

Beschrijving

Soms is het leven zwaar, en dat is hoe het is. Het zit 'm echt in LICHT vanuit het woord verlichting: als je het leven wat lichter durft op te vatten, ben je al halverwege. Juist door angsten heen gaan, aangeleerd gedrag en oude patronen loslaten en zo je ware zelf terugvinden. Dan ervaar je niet alleen meer licht, vreugde en plezier in het leven, maar ook meer compassie voor jezelf. Je komt weer in contact met de oceaan van mogelijkheden die voor je openligt als je opruimt wat er nog in de weg staat om hiernaar te leven. Je kunt heel wat overtollige bagage van je schouders laten glijden als je leert om met het leven te spelen in plaats van ertegen te strijden. Als je dingen vanuit het hart doet, ben je veel beter in contact met je gevoel, waardoor je gemakkelijker de juiste keuzes kunt maken. En dat is een belangrijke sleutel tot geluk. In dit boek vind je vijftien handvatten om die sprankeling weer te voelen. Have fun, durf te leven en wees weer wie je in essentie bent. Michèle Bevoort schrijft boeken, artikelen en een blog over mindstyle, bewustzijn en persoonlijke ontwikkeling. Naast haar werk is ze aan het afstuderen als levenstherapeut/coach en is ze afgestudeerd kleurentherapeut. Naast het schrijven illustreert ze ook. Eerder verscheen van haar bij Scriptum: I Love Me.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Michèle Bevoort
Uitgever
Scriptum
ISBN
9789055942985
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
April 2013
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig

Beschrijving

Soms is het leven zwaar, en dat is hoe het is. Het zit 'm echt in LICHT vanuit het woord verlichting: als je het leven wat lichter durft op te vatten, ben je al halverwege. Juist door angsten heen gaan, aangeleerd gedrag en oude patronen loslaten en zo je ware zelf terugvinden. Dan ervaar je niet alleen meer licht, vreugde en plezier in het leven, maar ook meer compassie voor jezelf. Je komt weer in contact met de oceaan van mogelijkheden die voor je openligt als je opruimt wat er nog in de weg staat om hiernaar te leven.
Je kunt heel wat overtollige bagage van je schouders laten glijden als je leert om met het leven te spelen in plaats van ertegen te strijden. Als je dingen vanuit het hart doet, ben je veel beter in contact met je gevoel, waardoor je gemakkelijker de juiste keuzes kunt maken. En dat is een belangrijke sleutel tot geluk. In dit boek vind je vijftien handvatten om die sprankeling weer te voelen. Have fun, durf te leven en wees weer wie je in essentie bent.

Michèle Bevoort schrijft boeken, artikelen en een blog over mindstyle, bewustzijn en persoonlijke ontwikkeling. Naast haar werk is ze aan het afstuderen als levenstherapeut/coach en is ze afgestudeerd kleurentherapeut. Naast het schrijven illustreert ze ook. Eerder verscheen van haar bij Scriptum: I Love Me.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Michèle Bevoort
Uitgever
Scriptum
ISBN
9789055942985
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
April 2013
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig