Voetzonemassage als therapie

Prijs € 26,25

Uitverkocht

Ook beschikbaar als:

H. Marquardt

Hardback | April 2008 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Voetzonemassage als therapie Naslagwerk en studieboek van dé autoriteit op het gebied van voetreflexzonetherapie ( volledig herziene, bijgewerkte en geactualiseerde uitgave met nieuwe full colour illustr.) - Hanne Marquardt "Voetzonemassage als therapie" is het standaardwerk voor de voetreflexzonetherapie. Hanne Marquardt behandelt op een inzichtelijke manier met behulp van duidelijke tekeningen de therapie die aandoeningen van lichaamsorganen en -zenuwen benadert via reflexgebieden op onze voet. Al onze organen, zenuwen en klieren staan energetisch in verbinding met specifieke gebieden van de voet. Van deze 'reflexzones' wordt inmiddels dankbaar gebruik gemaakt door therapeuten in zowel de reguliere als de alternatieve geneeskunde. En nog steeds staan mensen versteld van de uitwerking die een voetreflexzone-behandeling kan hebben. "Voetzonemassage als therapie" is door Hanne Marquardt voor deze druk volledig herzien en aangevuld en bevat: • een heldere uitleg van de voetreflexzones en de behandelingsmogelijkheden • 21 nieuwe gedetailleerde full colour tekeningen van de plaatsen op de voet waar de reflexzones van organen, zenuwen en klieren zich bevinden • circa 50 praktijkvoorbeelden • een alfabetische lijst van 45 indicaties • een handig register Hanne Marquardt kreeg jaren geleden bij toeval het boek Stories the feet can tell van Eunice Ingham in handen. Dat had verstrekkende gevolgen. Algauw begon zij elke voet die ze in haar massagepraktijk in handen kon krijgen volgens deze ‘merkwaardige’ methode te masseren. De resultaten waren verbluffend – dat was ook de mening van haar cliënten. Hanne Marquardt en Eunice Ingham gingen samenwerken en na het overlijden van Eunice voelde Hanne Marquardt het als haar taak bekendheid te geven aan de inmiddels grondig uitgewerkte therapie met o.a. als resultaat "Voetzonemassage als therapie". Dit boek is in verschillende talen verschenen en inmiddels zijn er ook een heel aantal buitenlandse opleidingsinstituten voor voetreflexzonetherapie.  

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
H. Marquardt
Uitgever
De Driehoek
ISBN
9789060306970
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
April 2008
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
176

Beschrijving

Voetzonemassage als therapie
Naslagwerk en studieboek van dé autoriteit op het gebied van voetreflexzonetherapie

( volledig herziene, bijgewerkte en geactualiseerde uitgave met nieuwe
full colour illustr.)
-
Hanne Marquardt


"Voetzonemassage als therapie" is het standaardwerk voor de voetreflexzonetherapie. Hanne Marquardt behandelt op een inzichtelijke manier met behulp van duidelijke tekeningen de therapie die aandoeningen van lichaamsorganen en -zenuwen benadert via reflexgebieden op onze voet.
Al onze organen, zenuwen en klieren staan energetisch in verbinding met specifieke gebieden van de voet. Van deze 'reflexzones' wordt inmiddels dankbaar gebruik gemaakt door therapeuten in zowel de reguliere als de alternatieve geneeskunde. En nog steeds staan mensen versteld van de uitwerking die een voetreflexzone-behandeling kan hebben.

"Voetzonemassage als therapie" is door Hanne Marquardt voor deze druk volledig herzien en aangevuld en bevat:
• een heldere uitleg van de voetreflexzones en de behandelingsmogelijkheden
• 21 nieuwe gedetailleerde full colour tekeningen van de plaatsen op de voet waar de reflexzones van
organen, zenuwen en klieren zich bevinden
• circa 50 praktijkvoorbeelden
• een alfabetische lijst van 45 indicaties
• een handig register

Hanne Marquardt kreeg jaren geleden bij toeval het boek Stories the feet can tell van Eunice Ingham in handen. Dat had verstrekkende gevolgen. Algauw begon zij elke voet die ze in haar massagepraktijk in handen kon krijgen volgens deze ‘merkwaardige’ methode te masseren. De resultaten waren verbluffend – dat was ook de mening van haar cliënten.
Hanne Marquardt en Eunice Ingham gingen samenwerken en na het overlijden van Eunice voelde Hanne Marquardt het als haar taak bekendheid te geven aan de inmiddels grondig uitgewerkte therapie met o.a. als resultaat "Voetzonemassage als therapie". Dit boek is in verschillende talen verschenen en inmiddels zijn er ook een heel aantal buitenlandse opleidingsinstituten voor voetreflexzonetherapie.
 

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
H. Marquardt
Uitgever
De Driehoek
ISBN
9789060306970
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
April 2008
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
176