Vrouwelijk manifest (e-Book)

leef anders, leef volgens je bestemming

Prijs € 10,99

Niet beschikbaar

Ook beschikbaar als:

Maitreyi D. Piontek

EPUB met digitaal watermerk | Oktober 2011 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Op vijfendertigjarige leeftijd worstelt Cami Walker met multiple sclerose, een chronische neurologische aandoening die het haar moeilijk maakt te lopen, te werken en van het leven te genieten. Op zoek naar een remedie tegen haar depressie na een ziekenhuisopname ontvangt ze een ongebruikelijk recept van een Afrikaanse medicijnvrouw: geef gedurende een periode van 29 dagen onvoorwaardelijk aan anderen. 29 geschenken is het levensveranderende verhaal van de auteur terwijl ze het proces van geven versus ontvangen onderzoekt en omarmt. Veel van de geschenken zijn bescheiden (een telefoontje, wisselgeld, een zakdoekje), maar het gaat dan ook om de daad van het geven. Op de 29ste dag blijkt Walkers gezondheid aanmerkelijk verbeterd...Dit boek bevat naast haar persoonlijke verhaal ook getuigenissen van anderen wier leven positief veranderde ten gevolge van het geven, plus pagina¿s voor de lezer om zijn eigen geschenkenreis te documenteren. Meer dan een autobiografisch verhaal biedt 29 geschenken lessen over hoe de dagelijkse beoefening van altruïsme je kijk op het leven drastisch kan veranderen. Bij Cami Walker werd in 2006 multiple sclerose geconstateerd. In april 2008 stelde ze de online 29-dagen-geven-uitdaging in, met de website www.29gifts.org. Ze woont in Hollywood, Californië, met haar echtgenoot Mark.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Maitreyi D. Piontek
Uitgever
Altamira
ISBN
9789069639956
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Oktober 2011
Bestandsgrootte
542425 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
224

Beschrijving

Op vijfendertigjarige leeftijd worstelt Cami Walker met multiple sclerose, een chronische neurologische aandoening die het haar moeilijk maakt te lopen, te werken en van het leven te genieten. Op zoek naar een remedie tegen haar depressie na een ziekenhuisopname ontvangt ze een ongebruikelijk recept van een Afrikaanse medicijnvrouw: geef gedurende een periode van 29 dagen onvoorwaardelijk aan anderen. 29 geschenken is het levensveranderende verhaal van de auteur terwijl ze het proces van geven versus ontvangen onderzoekt en omarmt. Veel van de geschenken zijn bescheiden (een telefoontje, wisselgeld, een zakdoekje), maar het gaat dan ook om de daad van het geven. Op de 29ste dag blijkt Walkers gezondheid aanmerkelijk verbeterd...
Dit boek bevat naast haar persoonlijke verhaal ook getuigenissen van anderen wier leven positief veranderde ten gevolge van het geven, plus pagina¿s voor de lezer om zijn eigen geschenkenreis te documenteren. Meer dan een autobiografisch verhaal biedt 29 geschenken lessen over hoe de dagelijkse beoefening van altruïsme je kijk op het leven drastisch kan veranderen.

Bij Cami Walker werd in 2006 multiple sclerose geconstateerd. In april 2008 stelde ze de online 29-dagen-geven-uitdaging in, met de website www.29gifts.org. Ze woont in Hollywood, Californië, met haar echtgenoot Mark.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Maitreyi D. Piontek
Uitgever
Altamira
ISBN
9789069639956
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Oktober 2011
Bestandsgrootte
542425 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
224