Waar haal je het vandaan?

mijn weg naar het esoterisch christendom

Prijs € 15,99

Voor 23.00 besteld, morgen in huis.

Ook beschikbaar als:

Hans Stolp

Hardback | November 2011 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Duik in de wereld van het esoterisch christendom!

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Hans Stolp
Uitgever
AnkhHermes, Uitgeverij
ISBN
9789020205121
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
November 2011
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
160

Beschrijving

Duik in de wereld van het esoterisch christendom!

‘Hans, waar haal je het vandaan?’ Die vraag is niet zo gemakkelijk te beantwoorden, omdat mijn inzichten het gevolg zijn van het groeiproces dat ik in dit leven doorliep. Het esoterisch christendom werd eeuwenlang in het geheim doorgegeven. Het was dan ook niet gemakkelijk om daarmee in verbinding te komen. Maar als ik terugkijk, zie ik hoe ik er stap voor stap en  uiterst zorgvuldig naartoe geleid werd. Zo werden ondermeer de mystici en C.G. Jung onmisbare leermeesters voor mij. Later vond ik inspiratie in de
Nag Hammadi-geschriften. Ook mijn helderziende ervaringen en belevenissen daarbij werden een sterke stimulans voor mijn zoektocht. Uiteindelijk ontdekte ik dat al deze stappen mij brachten bij het esoterisch christendom. Het werd een ontdekking die mij een diepe vreugde schonk, maar die mij ook de antwoorden gaf waarnaar ik al zolang op zoek was.

‘In dit boek vertel ik u over die zoektocht én over de antwoorden die ik al doende vond.’
– Hans Stolp

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Hans Stolp
Uitgever
AnkhHermes, Uitgeverij
ISBN
9789020205121
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
November 2011
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
160