Waarom ben je op deze aarde?

€ 24,50
Prijs € 15,00

Uitverkocht

J. Thijssen

Hardback | Augustus 2009 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

De kern van het boek gaat over de ziel die als mens, onder wisselende omstandigheden, meerdere keren terug komt op aarde. Dit proces herhaalt zich tot je het stadium hebt bereikt van volledigheid. Zo krijgt iedereen gelijke kansen om zich te ontwikkelen als mens en als ziel. Volgens auteur Joop Thijssen kiest de eeuwige ziel in de hemel een lichaam en ouders bij wie hij geboren wil worden. Bij de geboorte van de baby ligt het levensplan grotendeels vast. Misschien herken je dit wel: het maken van een keuze baseer je soms op (een goed) gevoel. In werkelijkheid zijn het signalen/herinneringen uit je levensplan waardoor het je bekend voorkomt en dus een goed gevoel geeft. Het leven is dus geen toeval, maar valt je toe vanuit je levensplan.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
J. Thijssen
Uitgever
Komena BV
ISBN
9789078947677
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Augustus 2009
Categorie
Overig
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
103

Beschrijving

De kern van het boek gaat over de ziel die als mens, onder wisselende omstandigheden, meerdere keren terug komt op aarde. Dit proces herhaalt zich tot je het stadium hebt bereikt van volledigheid. Zo krijgt iedereen gelijke kansen om zich te ontwikkelen als mens en als ziel.
Volgens auteur Joop Thijssen kiest de eeuwige ziel in de hemel een lichaam en ouders bij wie hij geboren wil worden. Bij de geboorte van de baby ligt het levensplan grotendeels vast.
Misschien herken je dit wel: het maken van een keuze baseer je soms op (een goed) gevoel. In werkelijkheid zijn het signalen/herinneringen uit je levensplan waardoor het je bekend voorkomt en dus een goed gevoel geeft.
Het leven is dus geen toeval, maar valt je toe vanuit je levensplan.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
J. Thijssen
Uitgever
Komena BV
ISBN
9789078947677
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Augustus 2009
Categorie
Overig
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
103