Wat is de kleur van wind?

verhalen en ofeningen voor wie wil leren mediteren

Prijs € 14,95

Uitverkocht

Ook beschikbaar als:

Rixt Kuiper

Paperback | December 2009 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Een persoonlijk verhaal met meditatie-oefeningen voor iedereen die wil leren mediteren - Met downloadable meditatie-oefeningen - Pragmatisch down-to-earth meditatieboek voor iedereen - Persoonlijke en prachtig geschreven verhalen van ervaren trainer en executive coach Al Gore en Richard Gere kunnen niet meer zonder, de directeur van Proctor en Gamble doet er aan en zelfs Google heeft een meditatieruimte voor de medewerkers ingericht. Waarom? Omdat het in ons drukke bestaan fijn is om een plek te hebben waar je innerlijke rust kunt ervaren. Als onze geest stil is, zijn we in staat los te laten, te ontspannen en ons vrij te voelen. Rixt Kuiper beschrijft op pragmatische wijze de kracht van meditatie op het leven van nu. Ze deelt op realistische wijze met de lezer hoe meditatie haar eigen leven en dat van haar coachcliënten heeft verrijkt. Haar persoonlijke verhaal wordt aangevuld met boeddhistische wijsheden, wetenschappelijke bevindingen en meditatie-oefeningen om thuis of op het werk te doen.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Rixt Kuiper
Uitgever
Uitgeverij Thema
ISBN
9789058716323
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
December 2009
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
128

Beschrijving

Een persoonlijk verhaal met meditatie-oefeningen voor iedereen die wil leren mediteren

- Met downloadable meditatie-oefeningen
- Pragmatisch down-to-earth meditatieboek voor iedereen
- Persoonlijke en prachtig geschreven verhalen van ervaren trainer en executive coach
Al Gore en Richard Gere kunnen niet meer zonder, de directeur van Proctor en Gamble doet er aan en zelfs Google heeft een meditatieruimte voor de medewerkers ingericht. Waarom? Omdat het in ons drukke bestaan fijn is om een plek te hebben waar je innerlijke rust kunt ervaren.
Als onze geest stil is, zijn we in staat los te laten, te ontspannen en ons vrij te voelen. Rixt Kuiper beschrijft op pragmatische wijze de kracht van meditatie op het leven van nu. Ze deelt op realistische wijze met de lezer hoe meditatie haar eigen leven en dat van haar coachcliënten heeft verrijkt. Haar persoonlijke verhaal wordt aangevuld met boeddhistische wijsheden, wetenschappelijke bevindingen en meditatie-oefeningen om thuis of op het werk te doen.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Rixt Kuiper
Uitgever
Uitgeverij Thema
ISBN
9789058716323
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
December 2009
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
128