Water heeft een geheim

voor kinderen van de wereld

Prijs € 12,90

Uitverkocht

M. Emoto

Hardback | Maart 2007 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Water is een bijzondere vloeistof. De Japanse onderzoeker Masaru Emoto maakte foto’s van bevroren waterkristallen en ontdekte dat water dat positief was toegesproken hele mooie volmaakte kristallen vormde, terwijl water waartegen negatieve woorden, gedachten en emoties waren geuit, lelijke, misvormde kristallen te zien gaf. Water heeft een geheim laat kinderen kennis maken met deze wonderbaarlijke wereld van water en legt uit waarom het zo belangrijk is op een respectvolle en invoelende manier met water om te gaan voor ons persoonlijk welzijn en dat van de aarde. Een boek voor kinderen over de wondere wereld van water. MASARU EMOTO (Yokohama, 1943) maakte wereldwijd naam met zijn opzienbarende experimenten en ontdekkingen. Van hem verschenen eerder: Water weet het antwoord, De boodschap van water en Het geheime leven van water.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
M. Emoto
Uitgever
VBK Media
ISBN
9789020284676
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Maart 2007
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
32

Beschrijving

Water is een bijzondere vloeistof. De Japanse onderzoeker Masaru Emoto maakte foto’s van bevroren waterkristallen en ontdekte dat water dat positief was toegesproken hele mooie volmaakte kristallen vormde, terwijl water waartegen negatieve woorden, gedachten en emoties waren geuit, lelijke, misvormde kristallen te zien gaf. Water heeft een geheim laat kinderen kennis maken met deze wonderbaarlijke wereld van water en legt uit waarom het zo belangrijk is op een respectvolle en invoelende manier met water om te gaan voor ons persoonlijk welzijn en dat van de aarde.
Een boek voor kinderen over de wondere wereld van water.
MASARU EMOTO (Yokohama, 1943) maakte wereldwijd naam met zijn opzienbarende experimenten en ontdekkingen. Van hem verschenen eerder: Water weet het antwoord, De boodschap van water en Het geheime leven van water.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
M. Emoto
Uitgever
VBK Media
ISBN
9789020284676
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Maart 2007
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
32