Wegwijzers voor innerlijke ontwaking

Prijs € 24,95

Uitverkocht

Ook beschikbaar als:

Josien Zegers

Paperback | Maart 2010 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Wat is innerlijke ontwaking en hoe kom je in contact met je innerlijke kracht? Hoe kan je jouw leven vormgeven vanuit jouw innerlijke kracht? Er blijken ontelbare mogelijkheden te zijn om je innerlijke kracht te ontdekken en te integreren in jezelf. Alle wegwijzers spiegelen je de bron van waaruit innerlijke kracht gevonden kan worden en jouw eigen mogelijkheden tot innerlijke ontwaking. Een toegankelijk en helder geschreven boek, dat uitnodigt om op ‘ontdekkingsreis’ te gaan. Deels informatief beschreven, deels met eigen ervaringen. Vele praktische en verrassende handvaten nodigen je uit om in jouw eigen ervaring te stappen.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Josien Zegers
Uitgever
Lecturium B.V.
ISBN
9789048410842
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Maart 2010
Categorie
Overig
Taal
Nederlandstalig

Beschrijving

Wat is innerlijke ontwaking en hoe kom je in contact met je innerlijke kracht? Hoe kan je jouw leven vormgeven vanuit jouw innerlijke kracht? Er blijken ontelbare mogelijkheden te zijn om je innerlijke kracht te ontdekken en te integreren in jezelf. Alle wegwijzers spiegelen je de bron van waaruit innerlijke kracht gevonden kan worden en jouw eigen mogelijkheden tot innerlijke ontwaking.
Een toegankelijk en helder geschreven boek, dat uitnodigt om op ‘ontdekkingsreis’ te gaan. Deels informatief beschreven, deels met eigen ervaringen. Vele praktische en verrassende handvaten nodigen je uit om in jouw eigen ervaring te stappen.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Josien Zegers
Uitgever
Lecturium B.V.
ISBN
9789048410842
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Maart 2010
Categorie
Overig
Taal
Nederlandstalig