Werkboek voor de symboolkaarten van Aimee Zwitser

Prijs € 9,90

Uitverkocht

G. Hulskramer

Paperback | September 1988 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Aimée Zwitser is de ontwerpster van een spel van 72 symboolkaarten. De symbolen die zij gebruikt, zijn ontstaan uit tekens die zij als achtjarig meisje ontving van een goeroe. De combinatie van deze symbolen geeft een beeld dat het antwoord kan zijn op een vraag over een situatie, een probleem of gebeurtenis die plaats heeft gehad of plaats gaat vinden. De kaarten bieden ieder de mogelijkheid dieper inzicht te krijgen in de eigen situatie. George Hulskramer legt uit hoe de symboolkaarten gebruikt kunnen worden. Hij begint met een beschrijving van de symbolen en hun psychologische betekenis en de techniek van het lezen van de symboolkaarten, waarvan hij er twee uitwerkt. Er is bewust afgezien van te veel theorie en de schrijver heeft de verklaring van de symbolen zo algemeen als mogelijk gehouden. Dit geeft de gebruiker de vrijheid de symbolen op eigen wijze in te vullen. 

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
G. Hulskramer
Uitgever
AnkhHermes, Uitgeverij
ISBN
9789020259827
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
September 1988
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig

Beschrijving

Aimée Zwitser is de ontwerpster van een spel van 72 symboolkaarten. De symbolen die zij gebruikt, zijn ontstaan uit tekens die zij als achtjarig meisje ontving van een goeroe. De combinatie van deze symbolen geeft een beeld dat het antwoord kan zijn op een vraag over een situatie, een probleem of gebeurtenis die plaats heeft gehad of plaats gaat vinden. De kaarten bieden ieder de mogelijkheid dieper inzicht te krijgen in de eigen situatie.

George Hulskramer legt uit hoe de symboolkaarten gebruikt kunnen worden. Hij begint met een beschrijving van de symbolen en hun psychologische betekenis en de techniek van het lezen van de symboolkaarten, waarvan hij er twee uitwerkt.

Er is bewust afgezien van te veel theorie en de schrijver heeft de verklaring van de symbolen zo algemeen als mogelijk gehouden. Dit geeft de gebruiker de vrijheid de symbolen op eigen wijze in te vullen. 

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
G. Hulskramer
Uitgever
AnkhHermes, Uitgeverij
ISBN
9789020259827
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
September 1988
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig