Werken met de Crowley Tarot

handboek bij de tarotkaarten van Aleister Crowley en Lady Frieda Harris

Prijs € 15,00

Uitverkocht

H. Banzhaf, Akron

Paperback | Maart 1993 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Hajo Banzhaf Werken met de Crowley Tarot Handboek bij de Tarotkaarten van Aleister Crowley en Lady Frieda Harris Werken met de Crowley Tarot geeft, aan de hand van de door Lady Freida Harris geschilderde kaarten, een veel omvattender beeld van de symboliek van het Tarot-spel dan gebruikelijk. Door verbanden te leggen met o.a. astrologie, magie, alchemie, oudere tarot-voorstellingen, overleveringen en mythen, krijgt elke kaart een veel wijder perspectief. Tegelijkertijd echter biedt Werken met de Crowley Tarot de mogelijkheid iedere kaart te duiden met betrekking tot het dagelijks gebeuren en wel in het bijzonder tot karakter, relaties en beroep. De kennismaking met Crowley's Tarot kan, door de betekenis van de symboliek ervan, niet alleen een grote geestelijke verrijking schenken, maar tevens steun verlenen in moeilijke omstandigheden aan iedereen die de tarot als raadgever of gids hanteert. Aparte hoofdstukken over 'Het vaststellen van persoonlijke kaarten' en 'Legpatronen' vergemakkelijken het gebruik van dit waardevolle boek aanzienlijk. De combinatie van de veelzijdige achtergrondkennis met tezelfdertijd op de dagelijkse praktijk toegespitste uitleg maakt Werken met de Crowley Tarot een boek dat zeer veel te bieden heeft.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
H. Banzhaf, Akron
Uitgever
Schors V.O.F., Uitgeverij
ISBN
9789063782603
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Maart 1993
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig

Beschrijving

Hajo Banzhaf
Werken met de Crowley Tarot
Handboek bij de Tarotkaarten van Aleister Crowley en Lady Frieda Harris

Werken met de Crowley Tarot geeft, aan de hand van de door Lady Freida Harris geschilderde kaarten, een veel omvattender beeld van de symboliek van het Tarot-spel dan gebruikelijk. Door verbanden te leggen met o.a. astrologie, magie, alchemie, oudere tarot-voorstellingen, overleveringen en mythen, krijgt elke kaart een veel wijder perspectief.

Tegelijkertijd echter biedt Werken met de Crowley Tarot de mogelijkheid iedere kaart te duiden met betrekking tot het dagelijks gebeuren en wel in het bijzonder tot karakter, relaties en beroep. De kennismaking met Crowley's Tarot kan, door de betekenis van de symboliek ervan, niet alleen een grote geestelijke verrijking schenken, maar tevens steun verlenen in moeilijke omstandigheden aan iedereen die de tarot als raadgever of gids hanteert. Aparte hoofdstukken over 'Het vaststellen van persoonlijke kaarten' en 'Legpatronen' vergemakkelijken het gebruik van dit waardevolle boek aanzienlijk.

De combinatie van de veelzijdige achtergrondkennis met tezelfdertijd op de dagelijkse praktijk toegespitste uitleg maakt Werken met de Crowley Tarot een boek dat zeer veel te bieden heeft.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
H. Banzhaf, Akron
Uitgever
Schors V.O.F., Uitgeverij
ISBN
9789063782603
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Maart 1993
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig