Westers sjamanisme en de vision quest

Prijs € 19,95

Uitverkocht

Rob Top

Hardback | Oktober 2009 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Natuurwetenschapper Rob Top maakte kennis met de wijsheid van traditionele volkeren en raakte onder de indruk van hun respect voor de aarde en alles wat leeft. Voor hun natuurlijk gevoel voor harmonie en een diep beleefd contact met een “andere” onzichtbare, niet fysieke wereld. Een groot contrast met onze westerse cultuur en waarden waarin de ratio, het denken en de wetenschap centraal staan. Dit boek is een dringend pleidooi om deze twee werel-den naast elkaar te laten bestaan, elkaar aanvullend, versterkend en respecterend. Het is een oproep aan de lezer om zich weer open te stellen voor die andere, lang verborgen en verzwegen wereld. Rob Top laat zien welke enorme potentie deze wereld heeft voor persoonlijke ontwikkeling naar zingeving en vervulling. Een van de meest intense manieren om met die “andere wereld” in contact te komen is het oeroude ritueel van de vision quest. Een ritueel in de vorm van de zoektocht naar een visioen tijdens een paar dagen in afzondering in de natuur. In dit boek veel voorbeelden van de schrijver en deelnemers aan zijn trainingen en quests. Rob Top’s persoonlijke visie op westers sjamanisme en de vision quest: geen zweverig gedoe, maar een verrassende andere kijk óp, en beleving ván de wereld om ons heen. Een wereld die diep doordringt in het leven van alledag. Westers sjamanisme en de vision quest is een inspirerend boek dat spiritueel en praktisch tegelijk is!

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Rob Top
Uitgever
Rozhanitsa
ISBN
9789079249077
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Oktober 2009
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
220

Beschrijving

Natuurwetenschapper Rob Top maakte kennis met de wijsheid van traditionele volkeren en raakte onder de indruk van hun respect voor de aarde en alles wat leeft. Voor hun natuurlijk gevoel voor harmonie en een diep beleefd contact met een “andere” onzichtbare, niet fysieke wereld. Een groot contrast met onze westerse cultuur en waarden waarin de ratio, het denken en de wetenschap centraal staan.
Dit boek is een dringend pleidooi om deze twee werel-den naast elkaar te laten bestaan, elkaar aanvullend, versterkend en respecterend. Het is een oproep aan de lezer om zich weer open te stellen voor die andere, lang verborgen en verzwegen wereld. Rob Top laat zien welke enorme potentie deze wereld heeft voor persoonlijke ontwikkeling naar zingeving en vervulling.

Een van de meest intense manieren om met die “andere wereld” in contact te komen is het oeroude ritueel van de vision quest. Een ritueel in de vorm van de zoektocht naar een visioen tijdens een paar dagen in afzondering in de natuur. In dit boek veel voorbeelden van de schrijver en deelnemers aan zijn trainingen en quests.
Rob Top’s persoonlijke visie op westers sjamanisme en de vision quest: geen zweverig gedoe, maar een verrassende andere kijk óp, en beleving ván de wereld om ons heen. Een wereld die diep doordringt in het leven van alledag. Westers sjamanisme en de vision quest is een inspirerend boek dat spiritueel en praktisch tegelijk is!

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Rob Top
Uitgever
Rozhanitsa
ISBN
9789079249077
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Oktober 2009
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
220