Wetten van het Universum

een Engel op aarde worden

Prijs € 47,50

Uitverkocht

M.E.W. van Waveren

Paperback | November 2006 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Het boek bied je aan om het leven gemakkelijker te ervaren en minder pijn en meer vreugde toe te laten. Volgens het model wordt uitgelegd hoe jouw leven stap voor stap mag veranderen, met behulp van Gidsen, die altijd voor je klaarstaan. Er is een hoofdstuk geschreven door Jezus Christus, de verlosser. Hij heeft het genoemd: “Wat je nog moet weten”. De Aartsengel Michael heeft een toevoeging geschreven: “De eigenschappen van Engelen”. Met behulp van het model ontdek je de weg om een Engel op aarde te worden. Vanuit de Hemel is de zoektocht van mensen, om het leven op aarde te bevatten, gezien. Via dit model ervaar je de essentie van het leven in haar werkelijkheid. De gechannelde tekst in het boek, samen met de kaarten, maken je stap voor stap bewust van de liefdevolle kerneigenschappen van je ziel, je lichaam en je geest. Je leert deze drie elementen in harmonie zelf aansturen. Naar gelang de aanwijzingen van het model jouw eigenschappen worden, ervaar je minder pijn en meer Liefde, zekerheid en jouw eigen waarde in het Universum. Lees het met je ziel, omdat deze stof door Gidsen in de taal van de Liefde is geschreven. Tijdens het lezen zul je ervaren dat deze informatie tot je komt via de weg van ondervinden, beleven en begrijpen. Dit model leidt je naar een nieuw Liefdevol bewustzijn, naar ontspanning en naar acceptatie. 

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
M.E.W. van Waveren
Uitgever
uitgeverij Migora
ISBN
9789081072519
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
November 2006
Categorie
Overig
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
196

Beschrijving

Het boek bied je aan om het leven gemakkelijker te ervaren en minder pijn en meer vreugde toe te laten. Volgens het model wordt uitgelegd hoe jouw leven stap voor stap mag veranderen, met behulp van Gidsen, die altijd voor je klaarstaan. Er is een hoofdstuk geschreven door Jezus Christus, de verlosser. Hij heeft het genoemd: “Wat je nog moet weten”. De Aartsengel Michael heeft een toevoeging geschreven: “De eigenschappen van Engelen”.

Met behulp van het model ontdek je de weg om een Engel op aarde te worden.

Vanuit de Hemel is de zoektocht van mensen, om het leven op aarde te bevatten, gezien. Via dit model ervaar je de essentie van het leven in haar werkelijkheid. De gechannelde tekst in het boek, samen met de kaarten, maken je stap voor stap bewust van de liefdevolle kerneigenschappen van je ziel, je lichaam en je geest. Je leert deze drie elementen in harmonie zelf aansturen. Naar gelang de aanwijzingen van het model jouw eigenschappen worden, ervaar je minder pijn en meer Liefde, zekerheid en jouw eigen waarde in het Universum. Lees het met je ziel, omdat deze stof door Gidsen in de taal van de Liefde is geschreven. Tijdens het lezen zul je ervaren dat deze informatie tot je komt via de weg van ondervinden, beleven en begrijpen. Dit model leidt je naar een nieuw Liefdevol bewustzijn, naar ontspanning en naar acceptatie. 

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
M.E.W. van Waveren
Uitgever
uitgeverij Migora
ISBN
9789081072519
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
November 2006
Categorie
Overig
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
196