Wow

-R-evolutionaire gedichten

Prijs € 21,00

Zal niet verschijnen

Wow

Paperback | Januari 2012 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

De mensheid staat aan de vooravond van verandering waar zo lang over gesproken is. Het onschuldige kind is het centrum van deze verandering en zal in vrijheid moeten opgroeien om een individu te kunnen zijn, anders blijft er alleen maar een onbewust ego over. Dat is de reden dat Wow het ware individu introduceert. De verlichten vertellen ons dat wij het hogere zelf zijn en de intellectueel denkt dat wij de hersenen ofwel het ego zijn. volgens Wow ben je beide, heel de mens, het ware individu. De spirituele en de intellectuele mens zal denken dat Wow gek is, maar alles wat nieuw is is gek. Gek genoeg, want het zorgt voor verandering.Wow deelt via revolutionaire gedichten zijn visie: heel de mens, het ware individu.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Wow
Uitgever
The Independent Publisher
ISBN
9789081592925
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Januari 2012
Categorie
Wetenschappelijk
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
184

Beschrijving

De mensheid staat aan de vooravond van verandering waar zo lang over gesproken is.
Het onschuldige kind is het centrum van deze verandering en zal in vrijheid moeten opgroeien om een individu te kunnen zijn, anders blijft er alleen maar een onbewust ego over. Dat is de reden dat Wow het ware individu introduceert.
De verlichten vertellen ons dat wij het hogere zelf zijn en de intellectueel denkt dat wij de hersenen ofwel het ego zijn. volgens Wow ben je beide, heel de mens, het ware individu. De spirituele en de intellectuele mens zal denken dat Wow gek is, maar alles wat nieuw is is gek. Gek genoeg, want het zorgt voor verandering.
Wow deelt via revolutionaire gedichten zijn visie: heel de mens, het ware individu.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Wow
Uitgever
The Independent Publisher
ISBN
9789081592925
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Januari 2012
Categorie
Wetenschappelijk
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
184