Yogi Power (e-Book)

oude wijsheid voor een nieuwe tijd

Prijs € 9,49
Download direct dit e-Book
Ook beschikbaar als:

Tijn Touber

EPUB met digitaal watermerk | Augustus 2014 |

Bekijk recensies
Gebaseerd op 4 beoordelingen
Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Toen Swami Vivekananda in 1893 als vertegenwoordiger van India het Parliament of the Worlds Religions in Chicago toesprak, was dat voor veel westerlingen de eerste keer dat ze oog in oog stonden met een echte yogi. De indruk die hij maakte, was verpletterend. Ze herkenden iets in de man op het podium. Iets wat ze waren kwijtgeraakt. Iets wat ze waren vergeten en nu weer werd aangeraakt. Het maakte hen extatisch. Tijn Touber reisde bijna twintig keer door India en zag deze reactie vaker op de yogis die hij door de jaren heen ontmoette. In Nederland en Vlaanderen doet inmiddels een kwart van de bevolking iets met yoga of meditatie. Yogi Power beschrijft de geschiedenis van de yogis en brengt je de essentiële inzichten en oefeningen om je dagelijks leven te verlichten, zodat je onder alle omstandigheden in verbinding kunt zijn met jezelf, de ander, de wereld en het leven.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Tijn Touber
Uitgever
Lev.
ISBN
9789044971637
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Augustus 2014
Bestandsgrootte
1402626 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
214

Beschrijving

Toen Swami Vivekananda in 1893 als vertegenwoordiger van India het Parliament of the Worlds Religions in Chicago toesprak, was dat voor veel westerlingen de eerste keer dat ze oog in oog stonden met een echte yogi. De indruk die hij maakte, was verpletterend. Ze herkenden iets in de man op het podium. Iets wat ze waren kwijtgeraakt. Iets wat ze waren vergeten en nu weer werd aangeraakt. Het maakte hen extatisch.

Tijn Touber reisde bijna twintig keer door India en zag deze reactie vaker op de yogis die hij door de jaren heen ontmoette. In Nederland en Vlaanderen doet inmiddels een kwart van de bevolking iets met yoga of meditatie. Yogi Power beschrijft de geschiedenis van de yogis en brengt je de essentiële inzichten en oefeningen om je dagelijks leven te verlichten, zodat je onder alle omstandigheden in verbinding kunt zijn met jezelf, de ander, de wereld en het leven.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Tijn Touber
Uitgever
Lev.
ISBN
9789044971637
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Augustus 2014
Bestandsgrootte
1402626 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
214