Zelf Ontdekt ZichZelluf!

een ontdekkingsreis naar essentie

Prijs € 14,95

Uitverkocht

Jose van den Diepstraten, Nathalie van Spall

Paperback | Oktober 2010 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

We leven in een fundamentele tijd die vraagt om ontwaking. In een wereld waarin 'druk, druk, druk' het motto is en gebrek aan tijd een algemeen goed is geworden ontstaat een innerlijke tegenbeweging in de mens. De mens is zoekende, maar wat zoekt de mens? De meeste mensen komen vroeg of laat wel een keer op een punt dat ze zich afvragen wat ze met hun leven hebben gedaan. Soms dwingt een ingrijpende gebeurtenis je tot het opmaken van de balans of het maken van nieuwe keuzes. Veelal komt er dan een diepgaand veranderingsproces ofwel persoonlijke transformatie opgang. Het leven is een mysterie dat zich ontvouwt door jouw ontwikkeling! Dit boek neemt je mee op een innerlijke ontdekkingsreis. Je wordt je bewust van Zelf ofwel de invloed van je ego dat vooral gericht is op de buitenwereld. Je ondergaat een ontmoeting met Zelluf, jouw diepere essentiële stem van wijsheid die verbonden is met de Oorsprong van het leven en universele wetten. Zelluf leert je te kijken met je hart en een leven te leiden vanuit liefde, vertrouwen en passie!

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Jose van den Diepstraten, Nathalie van Spall
Uitgever
New Energy Movers Publishing
ISBN
9789081582216
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Oktober 2010
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
100

Beschrijving

We leven in een fundamentele tijd die vraagt om ontwaking. In een wereld waarin 'druk, druk, druk' het motto is en gebrek aan tijd een algemeen goed is geworden ontstaat een innerlijke tegenbeweging in de mens. De mens is zoekende, maar wat zoekt de mens? De meeste mensen komen vroeg of laat wel een keer op een punt dat ze zich afvragen wat ze met hun leven hebben gedaan. Soms dwingt een ingrijpende gebeurtenis je tot het opmaken van de balans of het maken van nieuwe keuzes. Veelal komt er dan een diepgaand veranderingsproces ofwel persoonlijke transformatie opgang.

Het leven is een mysterie dat zich ontvouwt door jouw ontwikkeling!

Dit boek neemt je mee op een innerlijke ontdekkingsreis. Je wordt je bewust van Zelf ofwel de invloed van je ego dat vooral gericht is op de buitenwereld. Je ondergaat een ontmoeting met Zelluf, jouw diepere essentiële stem van wijsheid die verbonden is met de Oorsprong van het leven en universele wetten. Zelluf leert je te kijken met je hart en een leven te leiden vanuit liefde, vertrouwen en passie!

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Jose van den Diepstraten, Nathalie van Spall
Uitgever
New Energy Movers Publishing
ISBN
9789081582216
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Oktober 2010
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
100