Zhineng Qigong

kracht en rust uit het verre oosten

Prijs € 14,99

Uitverkocht

Ook beschikbaar als:

Anne Hering

Paperback | Juni 2012 |

Bekijk recensies
Gebaseerd op 1.187 beoordelingen
Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Qi is adem, levenskracht, vitale energie of spirituele energie die deel uitmaakt van alles wat bestaat. Een boek met oefeningen die de zelfhelende krachten in jouw lichaam activeren en de qi-stroom stimuleren.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Anne Hering
Uitgever
Inspiread
ISBN
9789045313481
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Juni 2012
Categorie
Overig
Taal
Nederlandstalig

Beschrijving

Qi is te omschrijven als adem, levenskracht, vitale energie of spirituele energie die deel uitmaakt van alles wat bestaat. Zhineng qigong is de kunst om lichaam, geest en ziel meer op elkaar af te stemmen. Deze Chinese gezondheidsmethode bestaat uit eenvoudige en vloeiende bewegingen die gemakkelijk aangeleerd kunnen worden. Met behulp van zhineng qigong kun je jouw lichaam en ziel beter doorgronden, vind je jouw innerlijke glimlach en balans, en versterk je jouw zelfhelend vermogen en jouw qi. Door het beoefenen van zhineng qigong ga je gemakkelijker met uitdagende situaties in je leven om.
 
In dit boek vind je verschillende oefeningen die de zelfhelende krachten in jouw lichaam activeren en de qi-stroom stimuleren. De oefeningen zijn geschikt voor jong en oud en kunnen overal zonder hulpmiddelen uitgevoerd worden. Er wordt ook meer over de achtergrond van zhineng qigong verteld en wat het belang is van een kalme geest.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Anne Hering
Uitgever
Inspiread
ISBN
9789045313481
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Juni 2012
Categorie
Overig
Taal
Nederlandstalig