Ziels eigenwijs (e-Book)

Prijs € 9,99
Download direct dit e-Book
Ook beschikbaar als:

Annemarie Postma

EPUB met digitaal watermerk | Oktober 2011 |

Bekijk recensies
Gebaseerd op 2 beoordelingen
Beoordeel dit boek ook!

Beschrijving

De kracht van no-nonsense spiritualiteitWe zijn niet op aarde om spiritueel te worden; we zijn spirituele wezens die als taak hebben volledig méns te worden. Wat is spiritualiteit? * Wat heb je eraan om spiritueel te leven, en hoe dat je dat in de praktijk? * Hoe kom je tot meer bewustzijn? * Hoe kun je spiritueel leven in de hectiek van het leven van alledag? In Ziels Eigenwijs biedt Annemarie Postma een zeldzaam praktische, heldere en tegelijkertijd zeer diepgaande kijk op spiritualiteit. Met talloze voorbeelden laat de auteur van onder meer de bestseller The deeper secret zien dat spiritueel leven niets te maken heeft met in het spirituele vluchten en gaan zweven, maar dat werkelijke spiritualiteit juist geworteld is in onze menselijkheid. Er bestaat echt geen verlichting buiten ons dagelijks leven om. Spiritualiteit is volledig mens-zijn, in het echte leven, elke dag weer. Het gaat erom dat we onszelf leren kennen door ons leven eerlijk onder ogen te zien. Niet op een bergtop in Tibet. Nee, hier. In het hectische westen. In een leven met een relatie, kinderen, een hond, een huis, tuin en opbergschuur en rekeningen die betaald moeten worden. 1

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Annemarie Postma
Uitgever
Lev.
ISBN
9789044967159
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Oktober 2011
Bestandsgrootte
827165 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
101

Beschrijving

De kracht van no-nonsense spiritualiteit

We zijn niet op aarde om spiritueel te worden; we zijn spirituele wezens die als taak hebben volledig méns te worden.

Wat is spiritualiteit? * Wat heb je eraan om spiritueel te leven, en hoe dat je dat in de praktijk? * Hoe kom je tot meer bewustzijn? * Hoe kun je spiritueel leven in de hectiek van het leven van alledag?

In Ziels Eigenwijs biedt Annemarie Postma een zeldzaam praktische, heldere en tegelijkertijd zeer diepgaande kijk op spiritualiteit. Met talloze voorbeelden laat de auteur van onder meer de bestseller The deeper secret zien dat spiritueel leven niets te maken heeft met in het spirituele vluchten en gaan zweven, maar dat werkelijke spiritualiteit juist geworteld is in onze menselijkheid.

Er bestaat echt geen verlichting buiten ons dagelijks leven om. Spiritualiteit is volledig mens-zijn, in het echte leven, elke dag weer. Het gaat erom dat we onszelf leren kennen door ons leven eerlijk onder ogen te zien. Niet op een bergtop in Tibet. Nee, hier. In het hectische westen. In een leven met een relatie, kinderen, een hond, een huis, tuin en opbergschuur en rekeningen die betaald moeten worden.

1

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Annemarie Postma
Uitgever
Lev.
ISBN
9789044967159
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Oktober 2011
Bestandsgrootte
827165 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
101