Zoeken en vinden

Prijs € 11,00

Voor 21.00 besteld, morgen in huis.

Morya, Geert Crevits

Hardback | December 2011 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

"Wie zoekt die vindt, wordt er gezegd, maar dat is ook werkelijk zo. Als je geen vragen stelt, als je niet zoekt, dan kan je niet vinden. Waar moet je naar zoeken? Naar jezelf op de eerste plaats. Durf naar je eigen leven te kijken. Kijk wie je bent, wat je wil en hoe je vooruit wil gaan met je eigen leven. Probeer het mooiste, het beste te zoeken in jouw leven en ga op pad." Wat Morya in zijn boeken schrijft, is gewoonlijk eenvoudig en herkenbaar. Toch dragen zijn woorden een ongekende kracht in zich, die zich pas echt laat zien op het moment dat je aan de slag gaat met wat je gelezen hebt. Op het moment dat je gaat uitproberen wat hij je vertelt, ontdek je een nieuwe weg in je leven, een pad dat je van de ene ervaring naar de andere leidt, van het ene inzicht naar het volgende, en waardoor je antwoord na antwoord vindt op de vragen waar je mee zit. Fragmenten uit elk boek en meer informatie over Morya vind je op www.morya.org . In "Zoeken en vinden" vind je de volgende hoofdstukken: Je hoeft nooit wanhopig te zijn De drie pijlers Je wordt gedragen naar vernieuwing Je denken omvormen Deugd Eenvoud De wereld van waarheid Een eerlijke poging Zoeken en vinden Een grote verwachting naar de jeugd toe

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Morya, Geert Crevits
Uitgever
Mayil Publishing House
ISBN
9789075702477
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
December 2011
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig

Beschrijving

"Wie zoekt die vindt, wordt er gezegd, maar dat is ook werkelijk zo. Als je geen vragen stelt, als je niet zoekt, dan kan je niet vinden. Waar moet je naar zoeken? Naar jezelf op de eerste plaats. Durf naar je eigen leven te kijken. Kijk wie je bent, wat je wil en hoe je vooruit wil gaan met je eigen leven. Probeer het mooiste, het beste te zoeken in jouw leven en ga op pad."

Wat Morya in zijn boeken schrijft, is gewoonlijk eenvoudig en herkenbaar. Toch dragen zijn woorden een ongekende kracht in zich, die zich pas echt laat zien op het moment dat je aan de slag gaat met wat je gelezen hebt. Op het moment dat je gaat uitproberen wat hij je vertelt, ontdek je een nieuwe weg in je leven, een pad dat je van de ene ervaring naar de andere leidt, van het ene inzicht naar het volgende, en waardoor je antwoord na antwoord vindt op de vragen waar je mee zit.

Fragmenten uit elk boek en meer informatie over Morya vind je op www.morya.org .

In "Zoeken en vinden" vind je de volgende hoofdstukken:
Je hoeft nooit wanhopig te zijn
De drie pijlers
Je wordt gedragen naar vernieuwing
Je denken omvormen
Deugd
Eenvoud
De wereld van waarheid
Een eerlijke poging
Zoeken en vinden
Een grote verwachting naar de jeugd toe

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Morya, Geert Crevits
Uitgever
Mayil Publishing House
ISBN
9789075702477
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
December 2011
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig